Οι κινήσεις του Ατρόμητου

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για τον συνετό τρόπο με τον οποίο κινείται ο Ατρόμητος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και εξηγεί…

Στο Περιστέρι έχουν πει πολλάκις πως άπαντες πατούν γερά με τα δυο πόδια στο έδαφος. Φυσικά τα όνειρα δε σταματούν αλλά γνωρίζουν καλά την πραγματικότητα και ενεργούν με ρεαλισμό. Ακόμα και στο μεταγραφικό παζάρι. Τις τελευταίες μέρες αναμένονται κάποια πράγματα. 

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει διαπιστώσει πως χρειάζονται δύο κινήσεις στην γραμμή κρούσης. Ωστόσο δεν επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός καθαρόαιμου φορ ή ενός παίκτη που παίζει μόνο εξτρέμ. Θέλει έναν παίκτη που να κάνει και τις δύο δουλειές. Θέλει δηλαδή έναν παίκτη που να παίζει ως φορ καλύτερα από τον Ντιγκινί εκεί ο οποίος ως εξτρέμ να είναι καλύτερος από τον Μανούσο στα πλάγια.

Παράλληλα θα εξεταστεί κι άλλη λύση για έναν ακόμα παίκτη που να αγωνίζεται μπροστά και ιδιαίτερα στις θέσεις πίσω από τον φορ αλλά με έφεση στο σκοράρισμα. Στην Ελλάδα άλλωστε για λογαριασμό του Ατρόμητου βρίσκεται ο Μπρούνο Ντα Σίλβα της αυστριακής Λιντς. Ο Μπρούνο είναι ένας παίκτης που είχε εντυπωσιάσει τον Κάναντι από την θητεία στην Αούστρια Λουστενάου και έχει αρκετές πιθανότητες να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των Περιστεριωτών.

Ήδη έχει κλείσει ο Σάκιτς που πρόλαβε να μετρήσει τρεις συμμετοχές με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση και στα δύο άκρα της άμυνας. Για τις θέσεις από τη μέση και πίσω υπάρχουν κάποιοι παίκτες στη λίστα αλλά θα γίνει κίνηση μόνο εφόσον φύγει κάποιος παίκτης με μεταγραφή. Για την ώρα πάντως επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ για κάποιον παίκτη της ομάδας.

Ένα μείζων θέμα που έχει κρατήσει πίσω τον Ατρόμητο στο μεταγραφικό παζάρι ήταν και η κλήρωση του κυπέλλου που έφερε την ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η χειρότερη δυνατή κλήρωση από τη στιγμή που οι κυανόλευκοι θα αναγκαστούν να παίξουν χωρίς τους τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές τους απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά

Όχι ότι η ομάδα δε θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την πρόκριση, απλά θα υπάρχει μικρότερο βάθος στο ρόστερ για τις απαιτήσεις των δύο αυτών αναμετρήσεων, κάτι που μία μεταγραφή δε θα μπορούσε να αλλάξει.  Αν πάντως το αποτέλεσμα στην Τούμπα είναι θετικό δεν αποκλείεται να γίνουν πιο άμεσα μεταγραφικές κινήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.