Από την επική ομιλία, στο συγκινητικό αντίο…

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης γράφει στο προσωπικό του blog για τον Ντιπρά και την Τουλούζ…

Είναι Μάιος του 2016 και η Τουλούζ παίζει εκτός έδρας ματς ζωής με την Ανζέ. Έχει αναλάβει την τεχνική της ηγεσία το Μάρτιο, στο -10 από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφήνοντας τη σιγουριά της καρέκλας του σχολιαστή στο Canal+ για το μεγαλύτερο ρίσκο της προπονητικής του καριέρας. Η Τουλούζ θέλει μόνο νίκη. Ο Ντιπρά μαζεύει τους παίκτες του στην αίθουσα του βίντεο, βγάζει πύρινο λόγο, δείχνει συγκινητικό βίντεο που λυγίζει και τις πέτρες και στο τέλος είναι ο ήρωας της σεζόν.

«Αξίζετε να μείνετε στην κατηγορία. Σας το λέω εδώ και δύο μήνες. Το πρόβλημα; Θέλω να δω ότι έχετε τη διανοητική, φυσική και τεχνική ικανότητα να τα καταφέρετε. Τώρα πρέπει να το κάνετε! Δεν είναι χθες, δεν είναι αύριο. Είναι τώρα! Μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν πολλοί που σας αγαπούν κι αυτό που θα δούμε είναι ανίκητο. Αυτό που θα δούμε είναι οι άνθρωποι που σας αγαπούν. Σας περιμένουν να τους σφίξετε στην αγκαλιά τους. Να δω αν μετά από αυτό το βίντεο υπάρχει κάποιος από σας που θα φύγει από δω και δεν θα πιστεύει πως θα σωθούμε. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά. Αυτή είναι η ζωή σας», τα λόγια του προπονητή της Τουλούζ, Πασκάλ Ντιπρά. 

ΒΑΛΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΠΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΝΤΙΠΡΑ ΜΑΪΟΣ 2016


Ακολουθεί βίντεο με τις γυναίκες και τα παιδιά των παικτών να ζητούν νίκη-παραμονή στην κατηγορία, με τον Ντιπρά να ρίχνει την τελευταία ζαριά: «Μετά το τέλος του ματς θα είστε ήρωες. Θα έχετε κρατήσει την ομάδα στη Ligue 1. Από εσάς εξαρτάται. Πάμε! Καλό ματς σε όλους». Τελικό αποτέλεσμα, Ανζέ-Τουλούζ 2-3, από 1-0 και 2-1! 

Η Τουλούζ «σώθηκε» το 2016, η Τουλούζ «πέφτει» το 2018! Προτελευταία στη βαθμολογία, με πενιχρά αποτελέσματα, ακόμη κι όταν προηγείται στην έδρα της Μονπελιέ την 22η αγωνιστική, η Τουλούζ χάνει στο τέλος ό,τι γκρεμίζει στην αρχή και απειλείται με υποβιβασμό, αναζητώντας πλέον έναν νέο Ντιπρά για να μιλήσει στην καρδιά των παικτών. Ο προπονητής-ήρωας Ντιπρά συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ολιβιέ Σαντράν και συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους. Τέλος εποχής…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.