Τον… τυφλώνουν τα αστέρια

Ο Ολυμπιακός πάει στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ βλέποντας τον ΠΑΟΚ πιο πάνω του στο βαθμολογικό πίνακα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα... αστέρια.

Ο Ολυμπιακός πάει στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ βλέποντας τον ΠΑΟΚ πιο πάνω του στο βαθμολογικό πίνακα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα… αστέρια. Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος του έχουν “κόψει” φέτος επτά βαθμούς από τους εννιά που μπορούσε να είχε μαζέψει στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μαζί τους. 

Οι Αρκάδες δεν έχουν χάσει από τον Ολυμπιακό φέτος, καθώς ήρθαν ισόπαλοι τόσο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όσο και στο “Θόδωρος Κολοκοτρώνης”, βάζοντας δύσκολα στους πρωταθλητές. Ο Ατρόμητος πέρασε από το Φάληρο στον πρώτο γύρο και περιμένει τον Οσκαρ Γκαρθία και τους παίκτες του σε δύο αγωνιστικές. 

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στραβοπατήσει σε έξι παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα και τα τρία είναι με τα… αστέρια. Θα φανεί στο τέλος αν η λάμψη των αστεριών του Τσάμπιονς Λιγκ σβήσουν για τον Ολυμπιακό από τα δύο  αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος ή αν τελικά οι πρωταθλητές μπορέσουν να επιστρέψουν στην κορυφή και να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος του φετινού μαραθωνίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.