Ευπρόσδεκτη ισοπαλία

O Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία του Πανιωνίου με την ΑΕΛ και τις άστοχες ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τους προπονητές.

Ένα ισόπαλο αποτέλεσμα και μάλιστα όταν πρόκειται για εκτός έδρας αγώνα είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Έτσι ήταν και για τον Πανιώνιο η ισοπαλία με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Το 0-0 πρόσφερε έναν βαθμό στους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι όμως προς το τέλος του παιχνιδιού θα μπορούσαν κάλλιστα να φύγουν και με τη νίκη. Λίγο η κόπωση, λίγο η έλλειψη ρίσκου, λίγο το μυαλό στη ρεβάνς του κυπέλλου και η ασφάλεια του “0” δεν επέτρεψαν στους “κυανέρυθρους” να ψάξουν με μεγαλύτερη ζέση τη νίκη. 

Όπως και να ‘χει, όμως, ο Πανιώνιος πήρε αυτό που ήθελε ή τουλάχιστον δεν ηττήθηκε από μια όχι ποιοτική ομάδα, αλλά σκληροτράχηλη. Και σ’ έναν αγωνιστικό χώρο, επιεικώς απαράδεκτο με τη μπάλα να συμπεριφέρεται όπως θέλει και να δυσκολεύει όλους τους παίκτες ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, το κοντρόλ και τον έλεγχό της. 

Αγωνιστικά υπήρχαν προβλήματα για τους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι στο πρώτο μέρος δυσκολεύονταν να κρατήσουν τη μπάλα και την κατοχή, με τον Φατιόν της ΑΕΛ να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και με τα τρεξίματα του να ανακόπτει κάθε μπάλα προς την άμυνα των γηπεδούχων. 

Ο Γρηγορίου “φρέσκαρε” την ομάδα με τους Σιώπη, Ντουρμισάι, Βλάχο να μένουν εκτός, ενώ πήραν χρόνο και οι Ουάσιγκτον, Νίλσεν, Μπραχίμι, οι οποίοι οφείλουν να εγκλιματιστούν άμεσα στις απαιτήσεις της νέας τους ομάδας γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. 

Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη βελτίωση που παρουσίασε ο Πανιώνιος στις στατικές φάσεις, αφού η ΑΕΛ κέρδισε 13 κόρνερ με τους φιλοξενούμενους ν’ αντιδρούν σωστά, ενώ απείλησαν και δύο φορές με τον Μπανανλά αγγίζοντας το γκολ. 

Πλέον, οι “κυανέρυθροι” που παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζουν πιο έντονα σημάδια κόπωσης, στρέφουν την προσοχή τους στο κύπελλο Ελλάδας και τη ρεβάνς με τη Λαμία το βράδυ της Τετάρτης. 90 λεπτά για το όνειρο της τετράδας και μετά όλα μπορούν να συμβούν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όμως, αν και πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα φύγει νικητής και από τη Λαμία. Αρκεί να επιδείξει σοβαρότητα. 

ΥΓ: Ας μας υπαγορεύουν οι προπονητές τις ερωτήσεις που θέλουν να τους κάνουμε στο τέλος του αγώνα, γιατί οι δικές μας είναι άστοχες… Φυσικά, πρόκειται για άστοχες ερωτήσεις όταν δεν τους συμφέρουν και δεν έχουν απαντήσεις. Άλλωστε οι ερωτήσεις δεν είναι όπως οι οδηγίες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.