Eπέμεινε και τα κατάφερε

O Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη του Πανιωνίου επί της Λαμίας, την 5η θέση που κατέχει, αλλά και την παρουσία στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ακόμα τρεις βαθμοί μπήκαν στο… σακούλι του Πανιωνίου. Το 1-0 επί της Λαμίας δεν είναι απλά δίκαιο, είναι δικαιότατο. Και πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αφού κλείνει προσωρινά ένας κύκλος πολλών διαδοχικών και δύσκολων αγώνων με απόλυτη επιτυχία. Με την παρουσία στα ημιτελικά του κυπέλλου και την 5η θέση ολόδική του ο Πανιώνιος, η ομάδα που ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη το περασμένο καλοκαίρι, είναι μέσα σε όλους τους στόχους της.

Το ματς με τη Λαμία ήταν δύσκολο από μόνο του. Το 1-4 στη ρεβάνς των προημιτελικών το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν ξεκάθαρο πως στο ματς του πρωταθλήματος το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ουσία. Βαθμός ή βαθμοί έπρεπε να μπουν στις αποσκευές της. Το 3-5-2 και η αμυντική προσήλωση των φιλοξενούμενων είχαν κλείσει κάθε διάδρομο προς την εστία του Νίκου Παπαδόπουλου. 

Αν δεν κάνω λάθος η Λαμία δεν είχε τελική προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο, την ώρα που ο Πανιώνιος άλλαξε τρεις σχηματισμούς για να βρει λύση. Ο Γρηγορίου ξεκίνησε με 4-2-3-1, στα μισά το άλλαξε σε 4-4-2 και προς το τέλος του πρώτου μέρους έπαιξε και με 4-3-3. Δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνος, όμως το έψαξε. Σκεφτείτε απλά ότι από το ματς έλειπε ο Ντουρμισάι που έκανε τη διαφορά στο ματς κυπέλλου. Η τριάδα Κουκόλης-Αναστασιάδης-Ασίγκμπα είχε υπό τον έλεγχό της τον Γεσίλ και έτσι δεν απειλήθηκε η εστία της. 

Και το δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε δύο περιπτώσεις, ήταν μονόλογος του Πανιωνίου ο οποίος ευτύχησε να σκοράρει με το πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου και μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ. Ο Λάμπρου είναι το τελευταίο διάστημα από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των “κυανέρυθρων”, ενώ και ο Σαραμαντάς συνεχίζει να ανεβάζει την απόδοσή του και να καλύπτει επάξια το κενό του Χατζισαφί. 

Γενικότερα, πάντως, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους παίκτες του Πανιωνίου για την ανταπόκριση που δείχνουν σε κάθε ματς. Ο Κόρμπος είναι ο δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής στον Πανιώνιο, πίσω από τον Μπανανά, όμως ο αρχηγός του Πανιωνίου αδικείται από το γεγονός ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορούν να καταγραφούν τα χιλιόμετρα που έχει κάνει από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα. 

Το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί είναι σίγουρα δύσκολο και ο Πανιώνιος θα έχει αρκετές απουσίες. Όλοι θεωρούν τους “κυανέρυθρους” ξεγραμμένους. Όπως και πέρυσι δηλαδή. Όταν κέρδισε 1-0 στο “Καραϊσκάκης” με το γκολ του Μασούρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.