Κάτι βρίσκεται στα …σκαριά

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος επενδυτών για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο διάστημα είναι έντονη η φημολογία περί επενδυτών, οι οποίοι είναι στο …δρόμο και ετοιμάζονται να αναλάβουν τα χρέη του Παναθηναϊκού. Έχουν ακουστεί πολλά για διάφορα μελλοντικά και μεγαλόπνοα πλάνα και ισχυρούς επιχειρηματίες – ακόμα και από την Παναθηναϊκή οικογένεια – οι οποίοι ενδέχεται να τολμήσουν – γιατί πρόκειται για τολμηρό βήμα- να εμπλακούν στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Έχουν δημιουργηθεί ξανά μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο του Τριφυλλιού που κάθεται σε …αναμμένα κάρβουνα και περιμένει μετά από μια μακρά περίοδο μια λύση για την αγαπημένη του ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνδυαστεί η αναμονή για ευχάριστες εξελίξεις με την …υπομονή. Και αυτό γιατί ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός κάθε εβδομάδα «μικραίνει» και δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. 

Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα όσα ακούγονται είναι ΦΗΜΕΣ και τούτη την περίοδο δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Παρατηρείται μια σχετικά έντονη κινητικότητα στην ΠΑΕ και ακούγονται πολλά και διάφορα. Συνήθως όπου υπάρχει …καπνός, υπάρχει και φωτιά, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η έντονη φημολογία έχει βάση και αν θα ακουστεί μια χαρμόσυνη είδηση για το Τριφύλλι τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. 

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι κάτι βρίσκεται στα …σκαριά, όμως σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το σύλλογο απαιτούνται γερά και αποφασιστικά βήματα και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί μια …δυνατή προεργασία, προτού η σκέψη και η θέληση γίνει απόφαση και …πράξη. 

Δεν θα μπω στη διαδικασία ονοματολογίας, ούτε θα αρχίσω να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω διάφορα σενάρια που ήδη έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας ή «κυκλοφορούν» στα social media. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η …μπάλα είναι χαμηλά και ότι γίνεται μια εξαιρετικά προσεκτική προσπάθεια. 

Μέχρι να υπάρξουν κάποια μαντάτα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να κάνουν κι άλλη υπομονή, γιατί η σεζόν έχει ακόμα δρόμο, τα προβλήματα – διοικητικά και αγωνιστικά – είναι …αμέτρητα και ο Παναθηναϊκός παλεύει με νύχια και με δόντια να πορευτεί με αξιοπρέπεια μέχρι το φινάλε του εφετινού … εφιάλτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.