Οι Αμερικανοί έκαναν τη διαφορά

Οι Αμερικανοί της ΑΕΚ της χάρισαν το τρόπαιο και οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού του στέρησαν το Κύπελλο...

Πριν λίγες μέρες ο κ. Αγγελόπουλος είχε πει στην κάμερα του Novasports ότι δεν γίνεται διοίκηση από το facebook, αλλά μήπως οι πολλοί βλέπουν περισσότερα από όσα βλέπουν οι ειδικοί; Γιατί είναι εμφανές πως ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς Αμερικανούς. Την ώρα που όλες οι ομάδες ενισχύονται, οι «ερυθρόλευκοι» παραδέχονται μέσα από το ροτέισον του προπονητή τους πως αγωνίζονται χωρίς -σχεδόν- ξένους. 

Οι Ρόμπερτς, Τόμπσον και Γουίλτσερ αγωνίστηκαν συνολικά  12 λεπτά χωρίς να σημειώσει κάποιος από τους τρεις πόντο. Ευτυχώς που υπήρχε και ο Μακλίν, ο οποίος σε 14 λεπτά πέτυχε 10 πόντους! Οταν σε έναν τελικό δεν μπορείς να υπολογίζεις και να στηριχθείς σε 3 Αμερικανούς σου, τότε κάτι δεν πάει καλά. Είναι άδικο που αναφέρω τον Γουίλτζερ, γιατί ο νεαρός δεν ήρθε για να είναι πρωταγωνιστής και έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι τώρα, απλά το Σάββατο κρίθηκε για τρία φάουλ που έκανε σε 1:36!!!

Η ΑΕΚ πήρε τον Πάντερ και με λίγες μέρες στην ομάδα αγωνίστηκε 22 λεπτά και σημείωσε 14 πόντους, ενώ ο Χάντερ,  πριν καλά καλά συμπληρώσει μήνα, σε 18 λεπτά είχε 15 πόντους. Οι δυο τους ήρθαν και βοήθησαν τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα τους το Κύπελλο. Η Ενωση φάνηκε  καλύτερη, πιο διαβασμένη, πιο διψασμένη και δίκαια κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Με τις εμφανίσεις της κόντρα στους «αιωνίους» δείχνει πως όχι μόνο μπορεί να μπει σφήνα, αλλά να τους φτάσει ή και να προσπεράσει. 

Οι «κιτρινόμαυροι» τόλμησαν με τις αλλαγές στο ρόστερ και δικαιώθηκαν με ένα τρόπαιο σε μία επιτυχημένη σεζόν για εκείνους. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιχειρούν ότι πριν λίγα χρόνια, όταν άλλαξαν τους ξένους τους και με την προσθήκη των Λο, Ντόρσεϊ έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης. Εντός συνόρων η στρατηγική τους κρίνεται αποτυχημένη, αν και η χρονιά δεν έχει τελειώσει και υπάρχει στο… τραπέζι ο στόχος του πρωταθλήματος. Εκτός συνόρων η στρατηγική αυτή έχει φέρει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας και αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας.  

Στο τέλος θα φανεί αν σε αυτή την… τραμπάλα νικήσει η επιμονή ή όχι…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.