Και πολύ άντεξαν…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του μπλογκ για την επίσημη τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κουράστηκαν να ακούν εδώ και μήνες τις υποσχέσεις της διοίκησης.

Μετά από αρκετούς μήνες υπομονής, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν άντεξαν να ακούν άλλο τις δεκάδες υποσχέσεις της διοίκησης και τα αναρίθμητα «θα» και μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισαν να πάρουν επίσημα θέση για όλα όσα συμβαίνουν τελευταία.

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη η ανακοίνωση των παικτών του Τριφυλλιού, οι οποίοι κάνουν λόγο για κοροϊδία από τη διοίκηση, μη ειλικρινή και έντιμη συμπεριφορά. 

Έτσι αισθάνονται όλο αυτό το διάστημα όλοι όσοι έχουν απομείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Δηλαδή αυτοί που επέλεξαν σε τούτη τη δύσκολη στιγμή να παραμείνουν κοντά στο σύλλογο και να τον στηρίξουν, δίχως να επιλέξουν τον εύκολο δρόμο της προσφυγής και της διεκδίκησης των δεδουλευμένων μέσω της δικαστικής οδού. 

Οι …παραμένοντες γνώριζαν και γνωρίζουν την κατάσταση που βιώνει το κλαμπ, έβαλαν «πλάτη» αρκετές φορές και το μοναδικό που ζήτησαν από τη διοίκηση είναι ειλικρίνεια. Όχι άλλες υποσχέσεις. Τόσο απλό ήταν το αίτημα των Πράσινων και συνάμα τόσο … δύσκολο να υλοποιηθεί. 

Δεν ξέρω αν η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών ήταν η αιτία της άμεσης κινητοποίησης της διοίκησης του Παναθηναϊκού και αν η νέα υπόσχεση που ακούστηκε στο Κορωπί θα γίνει πράξη, ωστόσο όσα ανέφεραν οι παίκτες του Τριφυλλιού για «δραστικά μέτρα», δεν είναι ούτε λόγια του αέρα, ούτε …απειλή. 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό να ακολουθήσουν μια σειρά ενεργειών. Και θα το κάνουν αν δεν υπάρξει άμεση λύση. Όχι γιατί θέλουν το κακό του συλλόγου, αλλά γιατί αισθάνονται ότι δεν αποτελούν – εδώ και αρκετό καιρό – προτεραιότητα για τη διοίκηση. Θα το κάνουν γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο για να αντιδράσουν σε όλα όσα γίνονται στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες. 

Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς την αναστάτωση που υπάρχει στα αποδυτήρια και την απογοήτευση που αισθάνονται όλοι όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και όλα αυτά μια ημέρα πριν από το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.