Η “βαλβίδα” που θα κρίνει τον τίτλο!

Ο Αστέρας Τρίπολης πασχίζει για ένα γκολ και μια νίκη, και όσο δεν έρχονται η πίεση αυξάνεται και μια βαλβίδα ανακούφισης ίσως κρίνει ολόκληρο το πρωτάθλημα!

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει πετύχει γκολ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κόντρα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και Πανιώνιο, ενώ έχει να γευτεί τους βαθμούς της νίκης τις τελευταίες έξι, προσθέτοντας τα ματς με Λαμία, Ολυμπιακό και Ξάνθη. Στα τελευταία τρία ματς της αφλογιστίας οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επιχείρησαν 31 φορές (!) να σκοράρουν χωρίς αποτέλεσμα. Έχοντας ανεβάσει τον μέσο όρο των απαιτούμενων ευκαιριών για να επιτευχθεί γκολ στο 1 ανα 9.3 απόπειρες, ο Αστέρας Τρίπολης είναι πλέον διψασμένος όχι για τη νίκη, αλλά για ένα γκολ. 

Στο ματς με τον Πανιώνιο έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, με σπουδαιότερες εκείνες των Μανιά και Δουβίκα. Ο “ατομιστικός” τρόπος που χάθηκαν δικαιολογείται απ’ το ένστικτο του φορ, που θέλει στα δύσκολα να βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά. Ο “ομαδικός” τρόπος που ο προπονητής και οι συμπαίκτες, τους κάλυψαν με τις δηλώσεις τους αμέσως μετά το ματς, αναδεικνύουν το άριστο κλίμα των αποδυτηρίων, παρά την παρατεταμένη βαθμολογική ανομβρία. 

H πίεση είναι έντονη και η βαλβίδα αποσυμπίεσης είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Απ’ την Τρίπολη κανείς διεκδικητής του τίτλου δεν πέρασε εύκολα. Η ΑΕΚ ηττήθηκε, ο Ολυμπιακός απέσπασε με δυσκολία ισοπαλία και ο Ατρόμητος επικράτησε στην εκπνοή. 

Ο Αστέρας έχει την ευκαιρία να αναθερμάνει τις λίγες ελπίδες του για είσοδο στην πεντάδα με μια νίκη γοήτρου και ουσίας κόντρα στον τελευταίο “μεγάλο” που θα επισκεφτεί την Τρίπολη. Παράλληλα το συγκεκριμένο ματς αποτελεί την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για τους παίκτες ν’ αποδείξουν πως η βαθμολογική θέση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα δεν είναι σε καμμία περίπτωση αντιπροσωπευτική της απόδοσης τους στα τελευταία ματς. 

Είναι η βαλβίδα αποσυμπίεσης που με ένα γκολ ή μια νίκη, μπορεί να φέρει ανάποδα όλα τα δεδομένα στην κούρσα της κατάκτησης του τίτλου!   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.