Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για τον μικρό Βασίλη που έζησε το όνειρό του με την βοήθεια του Λεονάρντο Κούτρη και τον Βαγγέλη Μόρα, που έστειλε ένα επίσης ηχηρό μήνυμα.

Με όλο τον σεβασμό στον ΠΑΟΚ που συνεχίζει το εκπληκτικό αήττητο σερί του προς την κατάκτηση του τίτλου…

Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό που έκανε μια νίκη με ανατροπή κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο… 

Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ που πέτυχε 4 γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό…

Με όλο τον σεβασμό σε όλους όσοι αγωνίστηκαν στο Σαββατοκύριακο στα κρίσιμα ματς της Λίγκας…

Αλλά οι πιο δυνατές στιγμές ΟΛΩΝ των αγώνων που είδαμε ανήκουν χωρίς δεύτερη σκέψη στον Λεονάρντο Κούτρη και τον Βαγγέλη Μόρα και δεν ήταν αγωνιστικές!

Ήταν άκρως ανθρώπινες, γήινες, με έντονα συναισθήματα και πολλαπλά μηνύματα στην κοινωνία, αλλά και στο ίδιο το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του.

Ο Κούτρης πριν φύγει για τα αποδυτήρια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πήρε τον μικρό Βασίλη από την εξέδρα και τον βοήθησε να ζήσει το όνειρό του!

Να σκοράρει ένα γκολ μπροστά στη θύρα 7 και μετά να φωνάξει “Ολυμπιακός” μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο (δείτε εδώ)

Αργότερα ο ίδιος ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova για την καλύτερη ασίστ που έδωσε ποτέ (δείτε εδώ)

Ο Κούτρης έκανε μια υπέροχη κίνηση, που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο περισσότερο κι από τα γκολ της νίκης του Ολυμπιακού. 

Φυσικά ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς, ούτε και κανένας άλλος εκτός από τον μικρό Βασίλη, μπορούμε να φανταστούμε τη χαρά που βίωσε. 

Ποιοι τίτλοι και ποια πρωταθλήματα μπροστά στον… τίτλο ζωής που κέρδισε χθες (μέσω του Λεονάρντο Κούτρη) ο μικρός Βασίλης.

Ένας τέτοιος τίτλος δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Γιατί “όταν γελάει ένα παιδί η ζωή γίνεται τραγούδι”.

Και γιατί ο Λευτέρης Παπαδόπουλος το αποτύπωσε καλύτερα από τον καθένα γράφοντας τον στίχο που τραγούδησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη: “Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…”. 

Το απόγευμα του Σαββάτου ένας άλλος ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη κουλτούρα, ο Βαγγέλης Μόρας, που βίωσε το πρόβλημα υγείας του αδελφού του, περίμενε να λήξει το ματς για να τον “αγκαλιάσει” μέσω μιας… πινακίδας στο γήπεδο (δείτε εδώ)

Η προσπάθεια του αμυντικού της ΑΕΛ, μέσω του Save Μ.ΟΡ.Α.Σ., που προτρέπει τους συνανθρώπους μας να γίνουν δότες μυελού των οστών είναι γνωστή εδώ και χρόνια.

Μια ενέργεια που δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν από εμάς, αλλά μπορεί να σώσει ζωές και που δυστυχώς αντιμετωπίζεται ακόμα με δυσπιστία.

Υπέροχες κινήσεις και δυνατές εικόνες που ναι, όσο κι αν δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, βγήκαν μέσα από τα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.