Για τη δουλειά του στο Αγρίνιο

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις συντεταγμένες βάσει των οποίων θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Τέσσερις στροφές πριν από τον τερματισμό. Ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει. Όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει και προσπαθεί να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Επιθυμεί να κλείσει η χρονιά μόνο με νίκες. 

Το πρόγραμμα, πάντως, έχει μόλις ένα εντός έδρας ματς, αυτό της επόμενης Κυριακής με την Ξάνθη και τρία μακριά από το Φάληρο, το αποψινό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής με τη Λαμία στη Φθιώτιδα και της ακροτελεύτιας αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο θεσσαλικό κάμπο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Αγρίνιο για να κάνει τη δουλειά του. Να παίξει ξανά παιχνίδι κατοχής, να κυκλοφορήσει τη μπάλα, να δημιουργήσει ευκαιρίες, αξιοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές. Απέναντί του θα βρίσκεται ένα σύνολο που δεν καταστρέφει, αλλά προσπαθεί (επίσης) να δημιουργήσει εντός αγωνιστικού χώρου. Η εξίσωση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ένα ματς με ελκυστικό θέαμα. Άλλωστε, αυτό είναι το ζητούμενο. Πόσο μάλλον τώρα, που το βαθμολογικό κίνητρο απουσιάζει.

Τα ματς που απομένουν έχουν αξία για τους παίκτες οι οποίοι δεν ήταν ανάμεσα στις βασικές επιλογές του Μαρτίνς. Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνάντηση μας την Παρασκευή στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Είπε, λοιπόν, πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σολδάνο και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. 

Έχουμε τη βεβαιότητα πως και οι δύο θα βρίσκονται και στη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Τους υπολογίζει ο Μαρτίνς. Δεν είναι τυχαίο πως έκανε κολακευτικά σχόλια τόσο για τον Αργεντινό επιθετικό, όσο και για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ένας πολυθεσίτης, «προϊόν» της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων», ο οποίος κατά την ταπεινή μας άποψη έχει να δώσει στο μέλλον στην ομάδα του Πειραιά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.