Φορτούνης και Βιεϊρίνια οι MVP της σεζόν! (video)

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για την εξαιρετική χρονιά των εμβληματικών αρχηγών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, που εδώ και καιρό είναι ήδη οι κορυφαίοι του εφετινού μαραθωνίου.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα και αυτή η επιτυχία του εντός αγωνιστικών χώρων έχει ονοματεπώνυμο: Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο εμβληματικός αρχηγός του δικεφάλου του Βορρά εκτός από τα πέντε κρίσιμα γκολ που πέτυχε στην εφετινή πορεία της ομάδας και τις 4 ασίστ που μοίρασε για να έρθουν κι άλλα κρίσιμα τρίποντα, κατάφερε χθες στην Τούμπα να κάνει και λίγο από την δουλειά του… Πασχαλάκη.

Το σκορ ήταν στο 1-0 για τον ΠΑΟΚ, η Λαμία δεν έδειχνε ότι θα παραδώσει εύκολα τα όπλα και δεν δίστασε να δείξει ότι μπορεί να πατήσει με αξιώσεις την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Στην πιο σπουδαία από τις επιθέσεις της στο 58΄ ο Βιεϊρίνια απέκρουσε ως άλλος… τερματοφύλακας στη γραμμή την μπάλα, στην κεφαλιά του Ασουμπρέ, κρατώντας το μηδέν, καθώς ο Πασχαλάκης ήταν εξουδετερωμένος

Αργότερα βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία να πάει κοντά στη νεαρή Ραφαελία, να της δώσει το δώρο της και να της αποκαλύψει πόσο καιρό ακόμα θα παίζει στον ΠΑΟΚ 

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει χάσει τον τίτλο, αλλά εξακολουθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχει στις τάξεις του τον καλύτερο Κώστα Φορτούνη όλων των εποχών. 

Τον αρχηγό με τα 10 γκολ και τις 8 ασίστ ως τώρα, που ειδικά χθες θα μπορούσαν να είναι τρεις και όχι δύο, αφού ο Ομάρ σκόραρε από κανονική θέση στο 32΄(παίρνοντας την μπάλα από τον Φορτούνη), αλλά ο βοηθός τον υπέδειξε κακώς σε θέση οφσάιντ. 

Ειδικά η πρώτη του ασίστ στον Χασάν ήταν όλα τα… λεφτά 

Με τον Φορτούνη… σεληνιασμένο, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Μασούρα, Χασάν, Γκιλιέρμα, Καμαρά, Ομάρ) και 4 γκολ σε 28 λεπτά στο β΄ ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέτυχε στο Αγρίνιο το 3ο πενταρέ της σεζόν και έδειξε ότι όπως και ο ΠΑΟΚ ήταν οι ομάδες με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην παραγωγή ωραίου ποδοσφαίρου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.