Το Καμπ Νόου γέρνει κύριε Όλε!!

Ο Ηλίας Βλάχος χρίζει φαβορί μετά το διήμερο του Champions League και αναρωτιέται πόσο ψηλά μπορεί να στείλει την μπάλα ο Άσλεϊ Γιάνγκ όταν σεντράρει και γιατί οι αμυντικοί της Σίτι δεν κάνουν τάκλιν!!
Δημοσίευση: 11/04/2019 - 20:26
Ωραίο το διήμερο του ΤσουΛού... 

Να βλέπεις την Λίβερπουλ στην επίθεση...

...να βλέπεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει γιατί... αυτό ξέρει να κάνει...

...να βλέπεις το νέο γήπεδο της Τότεναμ... 

...και μέσα σε όλα αυτά να βλέπεις και τον Άσλεϊ Γιάνγκ να κάνει σέντρα... ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΛΛΥΡΙΟ!!!

Το απλό! Η Λίβερπουλ θα περάσει... ξέρω δεν ανακάλυψα την Αμερική αλλά ας το πούμε!!!

Το λογικό! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι στα ημιτελικά... μόνος του θα περάσει ΚΑΙ τον Άγιαξ!

Το δύσκολο! Η ανατροπή της Σίτι απέναντι στην Τότεναμ! 

Το απίθανο! Η ανατροπή της Γιουνάιτεντ στο Καμπ Νόου!

Το απλό και το λογικό δεν τα συζητάω καν! Είναι τόσο καλύτερη η Λίβερπουλ και τόσο τρομακτικός ο CR7 για τα παιδιά του Άγιαξ που μοιάζει απίθανο να μείνουν έξω!!!

Από εκεί και πέρα πάμε στο δύσκολο!

Ο Γκουαρδιόλα έδειξε ξανά ότι ξέρει να μαθαίνει στις ομάδες του να παίζουν επίθεση αλλά... ξεχνάει να τους μάθει να αμύνονται! 

Θα πει κανείς... τι να την κάνεις την άμυνα όταν έχει 75% κατοχή!!! Θα απαντήσω... ρωτήστε τον Έντερσον που όποτε φτάνει η μπάλα στην περιοχή νιώθει σαν ελεύθερος πολιορκημένος περικυκλωμένος από παιδιά που βλέπουν την μπάλα να ομοιάζει με αυτή του Αμερικανικού Football!! Ένα τακλίν βρεεεε... κανείς! Όλοι όρθιοι, σαν Λόρδοι περιμένουν και οι περισσότεροι δεν είναι Άγγλοι! Η μπάλα πρέπει να βγει με δέκα πάσες από την περιοχή. Αυτό μάθανε... αυτό κάνουν! Τέλος πάντως. Βλέπω να κάνει ανατροπή η Σίτι αλλά δύσκολα!

Και τέλος... το απίθανο!


Σοφός Έλληνας κόουτς έχει πει «είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τουλάχιστον τρία λάθη στην ενδεκάδα που θα παρατάξεις το θέμα είναι... πόσο γρήγορα τα εντοπίζεις και πόσο γρήγορα τα διορθώνεις». 

Κύριε Όλε μου, σας αγαπάω, σας εκτιμάω αλλά... ο Νταλότ ήταν λάθος... ο Γιανγκ ήταν λάθος που δεν διορθώθηκε.... Ράσφορντ και Λουκάκου μαζί... επίσης λάθος! Ναι κάνατε και σωστά! Για παράδειγμα τρόμαξα όταν είδα ΜακΤόμινεϊ και Φρεντ στο κέντρο αλλά... ήταν φανταστικοί κύριε Όλε μου... μπράβο σας! 

Πρώτη φορά πρέσινγκ στην Μπαρσελόνα ψηλά και τόσες κλεμμένες μπάλες αλλά... η έλλειψη ποιότητας και οι σέντρες του Γιάνγκ στον τέταρτο – περίπου – όροφο δεν βοήθησαν! Τώρα πρέπει να σκοράρει κύριε Όλε μας και ξέρετε καλά... ότι το Καμπ Νόου δεν είναι Παρκ ντε Πρενς... “γέρνει” εύκολα και σίγουρα έχει περισσότερους ορόφους για τις σέντρες του Γιάνγκ! Άσλεϊ... μπορείς και πιο ψηλά!!!