Όπως την τελευταία χρονιά του Βαλβέρδε

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την τελευταία ευκαιρία που θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν φέτος από κοντά το σύνολο του Μαρτίνς

Το ημερολόγιο δείχνει 14 Απριλίου του 2019. Ημέρα κατά την οποία το Καραϊσκάκη φιλοξενεί τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στο ματς με την Ξάνθη, οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρετούν τους φίλους τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.

Αν μη τι άλλο, η μαζική παρουσία των οπαδών τους σε ένα ακόμη ματς όπου δεν υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, επιβάλλεται να αναδειχθεί και να αναλυθεί. Κατά την προσωπική μας άποψη, αποτελεί το αποτέλεσμα σε μία εξίσωση, συντελεστές της οποίας είναι το θέαμα και οι προσδοκίες για την επόμενη σεζόν.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων χρόνων. Δεν είναι τυχαίο πως ορισμένα διαστήματα φετινών αγώνων των «Πειραιωτών» μπορούν να συγκριθούν με τις ημέρες της τελευταίας χρονιάς του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Λιμάνι.

Τούτο το βλέπουν ξεκάθαρα οι οπαδοί του και για το λόγο αυτό προσφέρουν σε κάθε ευκαιρία το πιο θερμό χειροκρότημα. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη σπεύδουν στο Καραϊσκάκη για να δουν από κοντά το σύνολο του Μαρτίνς, ακόμη και την περίοδο που χάθηκαν οι εγχώριοι τίτλοι. Θα το επαναλάβουμε πως αυτό αποτελεί μεγάλο επίτευγμα του Πορτογάλου τεχνικού και των ποδοσφαιριστών του.

Έπειτα, αυτή η εικόνα δημιουργεί προσδοκίες ενόψει της επόμενης περιόδου. Μας το έλεγε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην πρόσφατη συνάντησή μας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας για τη στήριξή του στην ομάδα σε όλους τους αγώνες. Ακόμη και σε εκείνους τους αγώνες που παλαιότερα δεν είχαμε τόσο κόσμο. Νομίζω πως αυτή η ομάδα με τη στήριξη αυτού του κόσμου, του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολο να μην κερδίσει κάποιο τίτλο. Το πιστεύω και φαίνεται από τη διάθεση που έχουμε και το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Νομίζω πως του χρόνου η σεζόν θα είναι καλύτερη για όλους». Τοποθέτηση η οποία αποτελεί κοινό παρονομαστή όλων όσων έχουν αριθμητή με «ερυθρόλευκες» ρίζες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.