Τα σενάρια και οι ντροπές

Έφτασε η στιγμή που οι γνήσιοι Έλληνες «ποδοσφαιρόφιλοι» περίμεναν. Η στιγμή των τελευταίων αγωνιστικών που όλα στήνονται με βάση το μυαλό τους, το δικό τους σενάριο ή όποιο σενάριο.

Πόσοι και πόσοι δεν ΕΤΡΕΞΑΝ να ποντάρουν τον άσο του Λεβαδειακού στο στοίχημα. Εξυπνάδες, τα ξέρουμε όλα, πουλάμε γνώση και πονηριά. Ρίχνουμε (ΠΡΙΝ) το παιχνίδι λάσπη παντού. Δε βαριέσαι… εμείς μη λερωνόμαστε.

Κι έρχεται το 1-2 του Πανιωνίου. Κωλοτούμπα μαγική από τους ίδιους, που ήξεραν και έπαιξαν τη νίκη του Λεβαδειακού. Αυτοί που στο 1-2 έβριζαν ότι υπάρχει και τους έφταιγαν όλα που δεν επιβεβαιώθηκε το δικό τους σενάριο… Η λάσπη βέβαια πάντα μένει εκεί που τη ρίχνουν για λίγο καιρό.

Έρχεται και το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο προβληματικός σε όλο τον δεύτερο γύρο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ.
Ο Παναθηναϊκός αυτού του ρόστερ… των 4ων νικών στον δεύτερο γύρο… Ο Παναθηναϊκός που δεν έχει απολύτως κανένα αγωνιστικό κίνητρο και υποδέχεται μια ομάδα που παίζει τη ζωή της.

Εδώ η κατάσταση ήταν ακόμη πιο… τραβηγμένη. Πολλοί έλεγαν ότι οι «πράσινοι» που δεν έχουν κανένα κίνητρο δε θα εμφανιστούν σοβαροί. Άρα ας ποντάρουμε – έλεγαν – στον ΟΦΗ.
Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είδαν κι αυτοί τα σενάρια να καταστρέφονται γύρισαν… τουμπα τις απόψεις τους για να κάνουν νέα κωλοτούμπα στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν έγιναν 2-3 κόντρες για να μπει το αυτογκόλ του Μακέντα από το οποίο ουσιαστικά άλλαξε και το παιχνίδι.

Προφανώς στο τέλος εκείνοι που λούφαξαν στο ημίχρονο βγήκαν ως κριτές των πάντων για να κράζουν τα πάντα. Από την ιστορία του Παναθηναϊκού μέχρι και αυτή του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή του.

Από το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ προφανώς βγήκε χαμένη η ΑΕΛ. Θα μπορούσε όμως να είναι περισσότερο κερδισμένη αν δεν τελείωνε τον καλύτερο παίκτη της (Ντέλετιτς) ενώ ήταν απόλυτα επαγγελματίας εντός των γραμμών του γηπέδου (ότι διαφορές κι αν υπάρχουν στην ανανέωση του συμβολαίου). 
Τα περί ντροπής για κάποιον που έχει πάρει κύπελλο ως προπονητής της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και κάποιον δεύτερο που έχει περισσότερα από 100 ματς με τη φανέλα του συλλόγου τα κρίνει από μόνη της η ιστορία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.