Η «συσπείρωση» του 8-6 και οι «αλήτες, ρουφιάνοι…»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για την επόμενη μέρα στη Λίγκα και την ανακάλυψη του νέου προέδρου για τις «αιώνιες» ευθύνες των ΜΜΕ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι λοιπόν, ο 13ος (κι ελπίζουμε και ο πιο τυχερός) πρόεδρος της Superleague, αφού συγκέντρωσε 8 ψήφους έναντι 6 του Μάκη Γκαγκάτση. Σε μια συνεδρίαση που είχε τα πάντα…

-Την φραστική επίθεση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, στον υποψήφιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (δείτε εδώ)

-Την απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση στον Κώστα Καραπαπά, την απόφαση του πρώην ΠΟΚ να ενωθεί, όπως είπε, αλλά και την στήριξή του στο νέο πρόεδρο (δείτε εδώ)

-Την τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη μέσω social media (δείτε εδώ) 

-Και την δήλωση ενότητας του συνεταιρισμού από το νέο πρόεδρο της Λίγκας, με εξαίρεση την επίθεσή του στους ρεπόρτερ της Λίγκας (δείτε εδώ) 

Τώρα πιο είναι το «κλίμα συσπείρωσης» που επικαλείται ο νέος πρόεδρος με το 8-6 στις ψήφους, την «απουσία» του Αστέρα Τρίπολης και το «λευκό» του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ένα ζήτημα.

Όπως επίσης ζήτημα είναι η τοποθέτηση ότι «το πιο ανησυχητικό είναι ότι μαθαίνετε εδώ τι γίνεται, ενώ κάνουμε συνεδρίαση», αφού γι αυτό θα έπρεπε να ρωτήσει τους παράγοντες που πλέον θα κάθονται στο ίδιο τραπέζι μαζί του κι όχι τους δημοσιογράφους, στους οποίους έκανε και επίθεση καταλήγοντας «είπα να βοηθήσετε κι εσείς, δεν βλέπω να βοηθάτε…»

Μιλάμε για… εξαιρετικό ξεκίνημα από το νέο πρόεδρο, που όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι παράγοντες (και βέβαια και οι πολιτικοί αυτής της χώρας, όταν νιώθουν στριμωγμένοι) θεωρεί τους δημοσιογράφους υπεύθυνους για τα δεινά του ποδοσφαίρου!

Όχι, δεν ευθύνονται οι παράγοντες που καθυβρίζονται μεταξύ τους, φταίνε οι δημοσιογράφοι που μεταφέρουν τις ύβρεις και τα ποσταρίσματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Όχι, δεν ευθύνονται οι παράγοντες που αγνοούν νόμους, κανονισμούς, προκηρύξεις, φταίνε οι δημοσιογράφοι που κάνουν την καταγραφή των παρατυπιών τους!

Όχι, δεν ευθύνεται η εκάστοτε αθλητική ηγεσία που παρεμβαίνει όπως και όποτε θέλει στο «αυτοδιοίκητο» του ποδοσφαίρου, το οποίο τείνει πλέον να… κρατικοποιηθεί, φταίνε οι δημοσιογράφοι που κάνουν το ρεπορτάζ! 

Όχι, δεν ευθύνονται οι παράγοντες που παραχώρησαν τη διαιτησία στη FIFA και την UEFA κι αυτοί στον Μέλο Περέιρα, φταίνε οι δημοσιογράφοι που αναπαράγουν τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ (από το ημίχρονο των αγώνων κιόλας) για τους διαιτητές!

Όχι, δεν ευθύνονται η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός που η συμμαχία τους για την ανατροπή της ΕΠΟ δεν είχε διάρκεια και μεταλλάχθηκε αρκετές φορές (πιο σύντομα κι από ένα… τέρμινο), φταίνε οι δημοσιογράφοι που δεν τους κράτησαν ενωμένους!  

Όχι, δεν ευθύνεται ο Ολυμπιακός, που όταν ήταν ισχυρός στην ΕΠΟ ξεσήκωνε τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων του, φταίνε η δημοσιογράφοι που κατέγραφαν τις αντιδράσεις τους!

Φυσικά και ο Τύπος δεν είναι άμοιρος ευθυνών για όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς στο ποδόσφαιρο, αλλά φευ, ούτε στο γήπεδο είναι, ούτε μπάλα παίζει…

Μακάρι ο κ. Λυσάνδρου κατά τη διάρκεια της θητείας του να καταφέρει να πείσει όλους τους εμπλεκόμενους να αποβάλουν τις παθογένειες του ποδοσφαίρου μας. 

Να είναι σίγουρος ότι πρώτοι απ΄ όλους θα τον χειροκροτήσουν οι δημοσιογράφοι. Και μέσω αυτών, που θα μεταφέρουν το επίτευγμά του, και οι υγιείς φίλαθλοι όλων των ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.