Η φωνή του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις ποδοσφαιρικές συζητήσεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με αφορμή την πρόσφατη συνάντησή τους.

Είναι χαρά κάθε κουβέντα μας με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ποτέ δεν έχει διεκπαιρεωτική διάθεση στις εβδομαδιαίες συνεντεύξεις μας πριν από τους αγώνες πρωταθλήματος. Αναλύει σε βάθος τις σκέψεις του, προκειμένου μέσω ημών να εξηγεί στον κόσμο τα θέλω του, τη φιλοσοφία του, τις αποφάσεις του, όλα όσα σχετίζονται με την καθημερινότητά του στον Ολυμπιακό.

Η συζήτηση μαζί του δεν περιορίζεται στα στενά «σύνορα» της καθημερινότητας του ρεπορτάζ. Μπορεί να ανοίξει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, καθώς έχει την παιδεία και την κουλτούρα να τοποθετηθεί σε πολλά ζητήματα που άπτονται γενικότερα του ποδοσφαίρου.

Είναι σαφές πως και ο ίδιος απολαμβάνει τέτοιες συζητήσεις. Ουσιαστικά τις προκαλεί με τις απαντήσεις του. Η προσωπική μας άποψη είναι πως μέσα από τέτοιες συνεντεύξεις μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια το σκεπτόμενο ποδοσφαιρικό κοινό, το οποίο συνήθως βρίσκεται σε… νάρκη, ή καλύπτονται οι τοποθετήσεις του από όλους όσοι προκαλούν «φασαρία», με απόψεις που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Σίγουρα, αυτή είναι η δύσκολη διαδρομή, αν προτιμάτε είναι η μη εμπορική. Όταν στην καθημερινότητά μας «βομβαρδιζόμαστε» από απαξιωτικά σχόλια, συχνά και ύβρεις, είναι αναγκαίο να αναδεικνύουμε φωνές που μιλούν με λογική και μπορούν να μας πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Τέτοια φωνή διαθέτει ο Πέδρο Μαρτίνς και για το λόγο αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια για όλες τις εποικοδομητικές συζητήσεις μας από την αρχή της περιόδου, μπροστά από την κάμερα του novasports. 

H τελευταία (απολογιστική) συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού στη σεζόν θα παραχωρηθεί στις 3 Μαΐου, δύο ημέρες πριν από το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στο θεσσαλικό κάμπο. Ακολούθως, οι «ερυθρόλευκοι» θα φύγουν για διακοπές, ώστε να επιστρέψουν στο Ρέντη (πλην των πολλών διεθνών) στις 10 Ιουνίου, για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους.

Με μεγάλη χαρά να μεταφέρουμε τις όποιες ερωτήσεις σας και επισημάνσεις σας στη συνέντευξη της 3ης Μαΐου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.