Το 100ο από τον αρχηγό

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το εντυπωσιακό «φινάλε» του Ολυμπιακού στη σεζόν και τις προσδοκίες που δημιουργεί για το μέλλον.

Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο σε επίπεδο πρωταθλητισμού, θα συμφωνήσουν πως είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι όταν έχουν χαθεί οι στόχοι. 

Αλλά επειδή κάθε κανόνας επιβεβαιώνεται από τις εξαιρέσεις, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι η εξαίρεση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το είδαμε ξανά στη Λαμία, όπου χωρίς κίνητρο πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των εξαιρετικών εμφανίσεών του στη σεζόν που ολοκληρώνεται για τους «ερυθρόλευκους» στο ματς με την ΑΕΛ στη Θεσσαλία στις 5 Μαΐου.

Χάρη στο τρίποντο, η ομάδα του Πειραιά έφθασε τους 72 βαθμούς και έγινε η πρώτη στην ιστορία της Super League που χάνει τον τίτλο έχοντας περισσότερους από 70 βαθμούς! 

Οι 15 νίκες στις τελευταίες 16 αγωνιστικές και το σερί εννέα επιτυχιών που τρέχει μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι ο λόγος για τον οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν βάσιμα πως θα μπουν στην αφετηρία της επόμενης σεζόν με περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψουν στους τίτλους.

Χωρίς υπερβολή, όλα τα σημάδια δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς δημιούργησε στην πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες υποχρεώσεις του, αλλά και για να διεκδικήσει την επιστροφή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το τέλος αφήσαμε τον Κώστα Φορτούνη. Με δικό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο αρχηγός των «Πειραιωτών» τους έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στο σκορ. Αυτό ήταν το 100ο γκολ στη σεζόν για τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικό επίτευγμα όπου έβαλε την υπογραφή του ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο έχουμε την βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να σηκώσει άγκυρα από το Λιμάνι της καρδιάς του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.