Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι

Η οικονομική...ανάγκη και το περιορισμένο μπάτζετ, δεν επιτρέπουν στους Πράσινους απεριόριστη ελευθερία στο μεταγραφικό παζάρι.

Η  οικονομική…ανάγκη και το περιορισμένο μπάτζετ, δεν επιτρέπουν στους Πράσινους απεριόριστη ελευθερία στο μεταγραφικό παζάρι.

Ούτως ή άλλως ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης δεν πρόκειται να χαράξουν διαφορετική διαδρομή στο σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και έχουν αποφασίσει – σε γενικές γραμμές – το δρόμο που θα ακολουθήσουν το εφετινό καλοκαίρι. 

Η αναμενόμενη εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εξετάσουν και την τεράστια – και γεμάτη λύσεις – αγορά του εξωτερικού, αλλά και μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαγραφεί μέσα σε μια χρονιά το πρότζεκτ που άρχισε πέρυσι και ότι ξαφνικά ο Παναθηναϊκός θα …εκτοξεύσει το μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών του. Προτεραιότητα για το Τριφύλλι παραμένει η εξέλιξη των παικτών που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου, αλλά και η απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Στο ποδοσφαιρικό …μείγμα που ήδη υπάρχει, θα προστεθεί η απαραίτητη εμπειρία, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία στο ρόστερ, ενώ οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά που έχουν παρατηρηθεί στην ομάδα τους. 

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει η τελική συζήτηση του μεγαλομετόχου με τους Νταμπίζα και Δώνη, λίγο – πολύ είναι γνωστές οι θέσεις για τις οποίες θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. 

Το βάρος θα πέσει και στις τρεις βασικές γραμμές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει έξτρα ενίσχυση και στη θέση του τερματοφύλακα. Οι Πράσινοι θα ψάξουν στην αγορά για έναν ενδεκαδάτο κεντρικό αμυντικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (δυνατός στο ψηλό παιχνίδι), έναν ποιοτικό αμυντικό χαφ με λίγο περισσότερο …μπόι και ένα επιθετικό, ο οποίος θα έχει όσα …λείπουν από τον Μακέντα. 

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ήδη την αγορά για ακραίους αμυντικούς και επικεντρώνεται στη δεξιά πλευρά, αφού είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παραμονή του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ενώ στη must buy λίστα των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι και ένας “μπουκαδόρος” εξτρέμ, με έφεση στο γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.