Περί μεταγραφολογίας

Ονόματα, ονόματα, ονόματα… Παλιά και νέα. Μεταγραφολογία με διαφορετική λέξη. Όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή περίοδο αυτή θα… φουντώνει και θα προκαλεί μεγαλύτερη αγωνία για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ονόματα, ονόματα, ονόματα… Παλιά και νέα. Μεταγραφολογία με διαφορετική λέξη. Όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή περίοδο αυτή θα… φουντώνει και θα προκαλεί μεγαλύτερη αγωνία για τις επίσημες ανακοινώσεις. 

Και όταν η ομάδα, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της ΑΕΚ, προέρχεται από μια μέτρια προς άσχημη χρονιά τότε οι απαιτήσεις του κόσμου για ενίσχυση θα αυξάνονται ακόμα περισσότερο. 

Σίγουρα η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση για τη νέα σεζόν και ήδη έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες, αλλά και έχει εντοπίσει τα δικά του «πουλέν» ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Έχει γίνει σχετική προεργασία, όμως για να προχωρήσει οτιδήποτε θα πρέπει να τελειώσουν οι υποχρεώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και εν συνεχεία να τεθούν επί τάπητος όλα τα ονόματα. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία με Αθανασιάδη και Ντέλετιτς, ωστόσο ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 

Ακόμα είναι άγνωστο τι θα συμβεί με την περίπτωση του Πόνσε, του Μπογέ, της ανανέωσης του Γκάλο, αλλά και της ενδεχόμενης πώλησης του Μπάρκα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα για να προχωρήσουν κάποιες άλλες περιπτώσεις και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν το τέλος της χρονιάς. 

Στόπερ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ και επιθετικός είναι οι θέσεις στις οποίες τεχνικός διευθυντής και προπονητής καλούνται να βρουν τις κατάλληλες λύσεις έτσι ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. 

Η ευρωπαϊκή συνέχεια μετά τους ομίλους του Champions League είναι επιβεβλημένη. Οι διαδοχικές παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις άλλωστε είναι αυτές, που είπε πολύ σωστά και ο Χουλτ, θα μεγαλώσουν τον σύλλογο και θα μειώσουν τις αποστάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.