«Κληρώνει» για εισιτήρια και VAR στον τελικό

Την Πέμπτη, 2 Μαίου, «κληρώνει» για το VAR και τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Η συνάντηση της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. και των δύο ομάδων (ίσως και με εκπρόσωπο του υφυπουργείου Αθλητισμού) την προσεχή Πέμπτη, θα καθορίσει τους όρους διεξαγωγής του τελικού.

Μόνο που ο συγκεκριμένος αγώνας θα κρίνει πολλά και για πολλούς. 

Και δεν αναφέρομαι στο τρόπαιο που θα κατακτήσει ο ένας από τους δύο δικέφαλους, οι οποίοι φρόντισαν ήδη να εκφράσουν την επιθυμία τους για την παρουσία των οπαδών στους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. 

Αναφέρομαι στο μέλλον του Βαγγέλη Γραμμένου, του Μέλο Περέιρα, αλλά και του Γιώργου Βασιλειάδη. 

Και οι τρεις δίνουν εξετάσεις! Ο Γραμμένος και ο Βασιλειάδης στη FIFA και την UEFA για την διοργάνωση του τελικού, ο οποίος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σημαδευτεί από τα επεισόδια των δύο αντίστοιχων τα ισάριθμα τελευταία χρόνια. 

Και ο Περέιρα για τον ξένο διαιτητή από το… πάνω ράφι (elite) που πρέπει να βρει για να σφυρίξει στο ΟΑΚΑ χωρίς να προκληθεί το παραμικρό. 

Μάλιστα ΟΛΟΙ οι προαναφερόμενοι δίνουν και μάχη με το χρόνο για την ύπαρξη του VAR στον τελικό της 11ης Μαίου, που θα χειρίζονται επίσης ξένοι διαιτητές για την αποφυγή παρεξηγήσεων. 

Ειδικά ο Γιώργος Βασιλειάδης ξέρει ότι 15 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές είναι απαραίτητη η αποφυγή κάθε είδους εικόνων που ενδέχεται να μας διασύρουν και πάλι διεθνώς. 

Με τον επιτετραμμένο της FIFA, Πέτερ Φούσεκ να απειλεί με Grexit αν κάτι «στραβώσει» στον τελικό, κανένας δεν θέλει να φτάσει την κατάσταση στα όριά της. 

Εδώ και καιρό η ΕΛ.ΑΣ. έχει ανοιχτά τα μάτια της, αλλά και τις… κεραίες της στα social media και στα κινητά των οργανωμένων οπαδών των δύο φιναλίστ. 

Ο στόχος προφανής. Να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι ετοιμάζουν για να είναι προετοιμασμένη. 

Μόνο που αν οι ενδείξεις φανερώσουν… άγριες καταστάσεις, αυτές θα μεταφερθούν στο αρμόδιο υπουργείο κι εκεί θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την διεξαγωγή του τελικού ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ θεατές. 

Και η απόφαση για το «κεκλεισμένων των θυρών» μπορεί να ληφθεί ακόμα κι αν οι ομάδες έχουν προχωρήσει ήδη στη διανομή των εισιτηρίων! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.