Ποδόσφαιρο για… μάγισσες και χαρτορίχτρες!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για το αλαλούμ που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου μας

Τελικά αυτό που χρειάζεται το ποδόσφαιρό μας δεν είναι οι επιτηρητές των FIFA και UEFA, που έτσι κι αλλιώς απέτυχαν παταγωδώς στο έργο που τους ανατέθηκε, αλλά μια… χαρτορίχτρα ή ένα μέντιουμ που να μπορεί να διαβάσει την γυάλινη σφαίρα!  

Διότι κανένας από εκείνους που θεωρητικά πρέπει να κόπτονται για την βελτίωση του αθλήματος δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για το καλό της ομάδας του και της γραμμής που τάχθηκε να υποστηρίζει! 

Ανεξάρτητα από το σωστό ή το λάθος. Ανεξάρτητα από το καλό ή το κακό που μπορεί να επιφέρει στο χώρο. Ανεξάρτητα από το επιθυμητό ή το ανέφικτο. 

Ο καθένας για την… παρτή του και καμιά φορά και για όσους θεωρεί “συνοδοιπόρους” σε ένα χώρο που βυθίζεται στην ανυποληψία. 

Η SL1 δεν ήθελε αναδιάρθρωση και απείλησε να μην ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, αν η ΕΠΟ αποφασίσει διαφορετικά! Και τελικά η απειλή έπιασε!

Η Ομοσπονδία δεν… τάραξε περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά του ποδοσφαίρου και απέρριψε την αναδιάρθρωση. 

Η SL1 θα ήθελε και εύχεται να υπάρξει τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες, αλλά και κόσμος στα γήπεδα ενόψει της νέας περιόδου, αλλά… 

Αλλά ΔΕΝ θέλει να υπάρχει στην ΕΠΟ Επιτροπή Εφέσεων για να εκδικάσει τις υποθέσεις που εκκρεμούν! Από Οκτώβριο και… βλέπουμε.

Δηλαδή το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης σε εκκρεμότητα και έχει ο Θεός!  

Η SL2 δεν ήθελε συγχώνευση με την Football League και νέο πρωτάθλημα σε 2 ομίλους, αλλά ήθελε αναδιάρθρωση και να γίνουν οι ομάδες της SL1 15, 16 ή 18. 

Ο Απόλλων δεν ήθελε μπαράζ με την Ξάνθη γιατί έχει να παίξει πέντε μήνες ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη δεν ήθελε μπαράζ γιατί τα συμβόλαια των παικτών της έληξαν και έκανε νέα από την Κ19 και Κ17. 

Τα Χανιά ήθελαν να πέσει ο Πανιώνιος από την SL1 και να ανέβουν τρεις ομάδες από την SL2, οπότε θα ήταν στην μεγάλη κατηγορία. 

Η αγωνιστική περίοδος των εγχώριων πρωταθλημάτων ολοκληρώθηκε στις 2 Αυγούστου, σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA, για όλες τις χώρες μέλη της, εκτός από την Ελλάδα που πήρε παράταση. 

Γιατί ο τελικός του κυπέλλου ορίστηκε για τις 30 Αυγούστου και τα μπαράζ Ξάνθης και Απόλλωνα στις 22 και 29 του ίδιου μήνα!

Το αφεντικό των ξένων ομοσπονδιών στην ΕΠΟ, ο Χέρμπερτ Χούμπελ, ζήτησε να γίνει ο τελικός νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο, αλλά απάντηση δεν πήρε…

Αντίθετα η ΕΠΟ είπε “ναι” στο αίτημα των FIFA και UEFA για παράταση της θητείας του Φούσεκ κατά ένα μήνα για να ελέγξει την ομαλή μετάβαση της ΚΕΔ από τον Περέιρα στον Κλάτενμπεργκ. 

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου πουλάει τις μετοχές του και φεύγει από την Λαμία,  ενώ ο Λεβαδειακός στέλνει εξώδικο στην ΕΠΟ επειδή δεν αποδέχθηκε την αναδιάρθρωση

Κι ο Αλέξης Κούγιας προειδοποιεί ότι η ΑΕΛ θα πάει την Λίγκα στα δικαστήρια αν κάνει αποχή για τα τηλεοπτικά κι όχι για να διεκδικήσει ποσοστό από το στοίχημα

Αντιλαμβάνεστε ότι ο Αύγουστος θα είναι καυτός σε όλα τα επίπεδα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο novasports.gr γιατί θα χρειαστούμε και μάγισσες και… χαρτορίχτες! 

Απολαύστε την Γλυκερία από τον Λυκαβητό:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.