Τον ξέρει από παιδί

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης γράφει στο προσωπικό του blog για τον πασαδόρο της εθνικής ανδρών Ντίμα Φιλίποφ και το ρόλο του Ανδρεόπουλου στη μεταμόρφωσή του.

Και αφού η εθνική ανδρών βρήκε σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, λίμπερο και έχει ως βάση της για τα επόμενα πρωταθλήματα παίκτες τύπου (ψαρωμένου στη Γαλλία για πρεμιέρα) Ράπτη, καιρός ήταν να βρει και σταθερό, πρώτης γραμμής, πασαδόρο.

Ο παρεξηγημένος Ντίμα Φιλίποφ ήταν εκτός εθνικής μέχρι να αναλάβει προπονητής ο Ανδρεόπουλος. Ο κόουτς, συμπαίκτης του πατέρα του Ντίμα, Γιούρι, ήξερε από μικρό παιδί το κουμπί του πασαδόρου. Και καθότι πασαδόρος ολκής στα νιάτα του ο Ανδρεόπουλος, σχεδίασε τη νέα εθνική ομάδα πάνω στον Πρωτοψάλτη για την υποδοχή και τον Φιλίποφ για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με τη διαφορά όμως, ο απρόβλεπτος Ντίμα να μπει σε καλούπι, να γίνει πιο συντηρητικός, πιο σταθερός σε λύσεις επίθεσης, κοινώς να γίνει εικόνα του προπονητή του.

Δύσκολη αποστολή, με δεδομένη την πορεία του Φιλίποφ και τις εξεζητημένες επιλογές του στα δύσκολα, όταν η μπάλα καίει. Δυο χρόνια πριν, στην εκκίνηση της πορείας προς το Ευρωπαϊκό, ο Ντίμα ήταν στην Κάρυστο. Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Για πολλούς η παρουσία του ήταν έκπληξη, με βάση και όσα είχαν προηγηθεί με τη μέση του και το πηγαινέλα της τελευταίας κλήσης στην εθνική ομάδα. Για τους γνώστες, η εμφάνισή του με την Ιταλία δεν ήταν έκπληξη, αλλά αυτό που πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ματς. Δεν είναι πολλοί οι προπονητές που βρήκαν το κουμπί του. Ο Ανδρέοπουλος είναι ένας από τους τρεις…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.