Άγγελος Στυλιάδης

Euro: Πρωταγωνιστής στα 21…
Σε μια ομάδα που στηρίζεται στην εμπειρία και τις παραστάσεις των παικτών της, ένας 21χρονος αναδεικνύεται μέχρι τώρα πρωταγωνιστής της.
Eurο: Νίκη έντασης με… καμπανάκια
Η λάμψη σε εντός έδρας αγώνα των Άγγλων και μάλιστα σε πρεμιέρα Euro δεν ήταν προσδοκία. Αυτή επιβεβαιώθηκε με το χαμόγελο του Σάουθγκεϊτ για το πολύτιμο τρίποντο χωρίς να καταπλήξουν τα "λιοντάρια"
Euro: Prima fantastica
Ο εναλλακτικός τρόπος που η Ιταλία έχει εκπαιδευτεί από τον Μαντσίνι και τα όπλα αλλαγής ροής του παιχνιδιού της. O Άγγελος Στυλιάδης γράφει για την παράσταση νίκης της «Σκουάντρα Ατζούρα».
Ιντζάγκι: Έτοιμος για το άλμα
Το κερδισμένο στοίχημα του Ιντζάγκι στη Λάτσιο και η πρόκληση καριέρας που λέγεται Ίντερ και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά και βασικές… ευκολίες.
Στον δρόμο της αν-ασφάλειας
Η κατάσταση που επικρατεί στην καθημερινότητα της συγκεκριμένης κοινωνίας είναι πραγματικά μοναδική σε παγκόσμια κλίμακα. Δεδομένα είμαστε το μεγαλύτερο… καφενείο της Ευρώπης.
Κούπα με άμυνα και Μπαπέ…
Η Παρί πήρε τίτλο βασιζόμενη στην καλή αμυντική της οργάνωση και στιγμές δύο σταρ, απέναντι στην ομάδα που αυτή τη φορά κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις από τους Παριζιάνους.