Match Center
Bartzokas ball
O Δημήτρης Καρύδας γράφει για τον προπονητή του Ολυμπιακού και τη μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι.
Παναθηναϊκός: Σε τι υπερέχει απέναντι στη Βίρτους
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μία ομάδα που στον πρώτο γύρο έκανε μια φανταστική πορεία στη συνέχεια όμως, πέρασε μία παρατεταμένη «κοιλιά», από την οποία δεν δείχνει ακόμα να έχει βγει. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που είναι ακόμα η Βίρτους ντεφορμέ και είναι μια άλλη ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα.
Ρεάλ Μαδρίτης: Ώρες τρομου στις αντίπαλες άμυνες
Η προοπτική να δεις μαζί στο γήπεδο απέναντι σου μια πεντάδα Μπαπέ, Βίνι, Μπέλιγχαμ, Ροντρύγκο, Έντρικ μοιάζει να είναι τρομακτική για οποιαδήποτε άμυνα. Και αυτό ετοιμάζει να ρίξει στο γήπεδο από το καλοκαίρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
Euro 2024: Αυτή είναι η Γεωργία
Οι πιθανές επιλογές της Γεωργίας στον τελικό με την Ελλάδα. Ποιος είναι ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος που την καθοδηγεί και οι βασικές επιλογές του που θα δώσουν τη μάχη κόντρα στους Έλληνες διεθνείς.
Ο Κέιν και το ρεκόρ του Λέβα
Ο Χάρι Κέιν πέτυχε άλλο ένα γκολ στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Μπούντεσλιγκα και έφτασε τα 31 φέτος στο πρωτάθλημα. Μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των 41 τερμάτων του Ρόμπερτ Λέβαντοβσκι.
Ο περιζήτητος Χάνσι Φλικ
Ο υποψήφιος για επιστροφή σε υψηλό προπονητικό επίπεδο Χάνσι Φλικ, οι πιθανοί προορισμοί του για το καλοκαίρι και η συστατική επιστολή της δουλειάς του στο Μόναχο.
Φούλαμ: Ο Μάρκο Σίλβα ξέρει…
Η Φούλαμ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μισό της σεζόν. Η σταθερότητα που της έδωσε στις δύο πλευρές του γηπέδου ο Μάρκο Σίλβα, ο ρόλος του Ιγουόμπι και ο νέος… Μίτροβιτς, την ανέβασαν επίπεδο.
Μπαρτσελόνα: Ο Κουμπαρσί δεν είναι 17 χρόνων
Είναι νωρίς. Έχει παίξει μόλις δεκατρία παιχνίδια. Αυτό όμως που βλέπεις μετά από τόσο μικρό δείγμα είναι ότι τουλάχιστον πρόκειται για έναν παίκτη έτοιμο για την πρώτη ομάδα. Σε αντίθεση με τους άλλους δεκαεπτάχρονους, δεκαεξάχρονους της Μπαρτσελόνα ο Πάου Κουμπάρσι φατσικά, είναι δεκαεπτά αλλά αγωνιστικά, δεν είναι.
Ολυμπιακός: Δύο πράγματα και πάει παρακάτω
Στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έφες που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της δέκατης θέσης. Κόντρα στη Βιλερμπάν, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις παρά μόνο η νίκη για την ελληνική ομάδα, αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας και του αβαντάζ έδρας.
Τελικός τετράδας με Μπαρτσελόνα, όλα τα σενάρια για Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη στο Βελιγράδι κρατάει την τύχη στα χέρια του για μια θέση στην τετράδα. Τελικός τετράδας ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα. O Δημήτρης Καρύδας αναλύει τη βαθμολογία.
Το Καζακστάν του Μπαρμενκούλοβ
Το Καζακστάν είναι μέλος της UEFA από το 2002. Νωρίτερα από το 1992, όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε από την Σοβιετική Ένωση, ως το 2002 υπήρξε μέλος της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της AFC.
Ο πρώτος ξένος έπαιξε… Βελιγράδι
Με αφορμή τον αποψινό αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Καρύδας γυρίζει πίσω τη μηχανή του χρόνου στο 1969 και γράφει για τον πρώτο ξένο παίκτη που έπαιξε ποτέ με ελληνική ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.