Ο έξυπνος τρόπος ζωής!

Φορέσε το λαμπερό σου χαμόγελο, βάλε το καινούργιο σου smartwatch και κάνε την ημέρα σου ακόμη πιο εύκολη!

Είσαι αθλητικός τύπος και το μόνο που σκέφτεσαι είναι η προπόνηση;
Ακολουθείς παντού την αγαπημένη σου ομάδα;
Μην σκεφτείς τίποτα! Φόρεσε το Garmin smartwatch σου και τρέχα!
Αυτός είναι ο νέος πρωτοποριακός τρόπος πληρωμής με την υπηρεσία Garmin Pay για τους λάτρεις των σπορ, της τεχνολογίας και όχι μόνο, για να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και με ασφάλεια!
Τι είναι το Garmin smartwatch και πως λειτουργεί;

Περισσότερα στο https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/nea-karton/garmin-pliromes-me-to-smartwatch

Στο γήπεδο παίζεις και εσύ! Είσαι όρθιος, αγχώνεσαι, φωνάζεις, όλοι της ομάδας είναι συμπαίκτες σου, οι σφυγμοί ανεβαίνουν. Ζεις έντονα κάθε στιγμή. Δε χρειάζεται να κουβαλάς πολλά πράγματα μαζί σου! Στο γήπεδο χρειάζεσαι μόνο καλή παρέα ή την οικογένεια σου! Η ομάδα είναι και οικογενειακή υπόθεση, πηγαίνει από τον πατέρα στον γιο αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις! Μην ξεχάσεις το κασκόλ σου! Δε νοείται οπαδός που να υποστηρίζει την ομάδα του και να μη φοράει κασκόλ. Άλλοι έχουν από τον σύνδεσμο που ανήκουν, άλλοι από κάποιο ευρωπαϊκό παιγνίδι, άλλοι από τον μπαμπά ή τον παππού, όλα όμως είναι στα χρώματα της ομάδας τους και έχουν το σήμα της! Τη φανέλα της ομάδας! Αυτή είναι η πιο ωραία εικόνα στο γήπεδο! Το “αντικείμενο του πόθου”, φοριέται σε όλες τις ηλικίες, απ’ όλους τους ανθρώπους. Στο πέρασμα των ετών σου θυμίζει τις φορές που πήγες στο γήπεδο και γίνεται μέρος μίας σπουδαίας συλλογής! Το smartwatch σου, το νέο σου ρολόι που ήρθε και θα σου λύσει τα χέρια! Αυτό κάνει η υπηρεσία Garmin Pay, η οποία σου δίνει την δυνατότητα να  κάνεις τις αγορές σου εύκολα!  Καφεδάκι, νερό, αναψυκτικό, φαγητό αξεσουάρ ομάδας, όλα ανέπαφα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους συμβατών smartwatches Garmin να χρησιμοποιούν τα ρολόγια τους για ανέπαφες πληρωμές με τις κάρτες Visa της Alpha Bank.

To τρέξιμο αποτελεί για εσένα τρόπο ζωής! Περπατάς, τρέχεις, θέλεις να πάρεις μέρος σε αγώνες και να κυνηγάς πρωτιές; Κάθε Σαββατοκύριακο και ένας αγώνας, τις καθημερινές χρειάζεται προπόνηση! Πρέπει να είσαι έτοιμος και να μην χάνεις στιγμή! Ρίξε μια ματιά: Παπούτσια, κάλτσες και… μπουφάν για το τέλος της προπόνησης! Ζέσταμα: μη πηγαίνεις στο… «και ένα» στη προπόνηση. Για να αποφύγεις θλάσεις, τραβήγματα, όσο κι αν βαριέσαι, πρέπει να κάνεις το σωστό ζέσταμα. Φαγητό: Δεν απευθυνόμαστε σε… πεντάχρονα. Κάτι ελαφρύ, περίπου 3 ώρες νωρίτερα να έχεις φάει. Δε θέλουμε άδειο στομάχι, ούτε όμως και να έχεις ταράξει τις… μπριζόλες και τις πατάτες. Αποφόρτιση και διατάσεις: σημαντικό όσο το ζέσταμα, για να μπορείς να είσαι και στο επόμενο ραντεβού! Και η επιβράβευση: Μετά από ένα δίωρο προπόνησης σίγουρα το χρειάζεσαι! Νερό, ισοτονικά και φαγητό, όλα στο χέρι σου! Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτα! Με τον ίδιο απλό τρόπο που εκτελείται η ανέπαφη συναλλαγή με κάρτα! Όμως αντί να πλησιάσεις την κάρτα σου στο POS, πλησιάζεις το smartwatch σου! 
Και πως θα συνδεθείς; Μέσω Garmin Connect! Eπιλέγεις το smartwatch σου και στην συνέχεια την επιλογή Garmin Pay! Aκολουθείς μερικά απλά βήματα για να ορίσεις τον προσωπικό σου κωδικό για το πορτοφόλι
Garmin Pay και να καταχωρήσεις τα στοιχεία της κάρτας σου και… έτοιμο! Τώρα είναι περασμένο στον καρπό σου !

– Λατρεύεις την τεχνολογία και δεν αποχωρίζεσαι τα αγαπημένα σου gadget! Είσαι σίγουρος ότι τα έχεις όλα; Drone κάμερα για να σου προσφέρει ασφάλεια στο σπίτι. 360 για να μη χάνεις απολύτως τίποτα! Φωτογραφική μηχανή ! Ασύρματο ηχείο και το πάρτι δεν σταματά… ποτέ! Garmin Pay! Για να κάνεις όλες τις αγορές μόνο με το ρολόι σου!
Σου δίνει ευελιξία, ελευθερία, αξιοπιστία και ασφάλεια!

– Ποδήλατο σημαίνει μετακίνηση, άσκηση, ασφάλεια αλλά και gadget! Όλοι οι αναβάτες χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να δηλώνουν την πορεία τους στα οχήματα που ακολουθούν! Σύνδεσε το τιμόνι με το smartwatch, κάνε την βόλτα σου, άκου την αγαπημένη σου μουσική και ξέχνα το πορτοφόλι σου! Δεν χρειάζεσαι να ψάχνεις που θα το βάλεις, πλέον το έχεις πάντα στον καρπό σου! Το Garmin Pay είναι έξυπνο, γρήγορο, ευέλικτο, χωρίς αμφιβολία το απόλυτο gadget της καθημερινότητας σου!

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε! Αγωνία και συγκίνηση! Οι ομάδες είναι στο γήπεδο, είναι όλα έτοιμα! Ένταση, σασπένς, επαφές και μεγάλα σουτ! Ήρθε η ώρα για το πρώτο γκολ της ομάδας σου, ο κόσμος πανηγυρίζει, μια μοναδική ατμόσφαιρα στα όρια της μαγείας, εσύ είσαι εκεί, την ζεις από κοντά! Είσαι χαρούμενος, τραγουδάς μαζί με την παρέα σου στην κερκίδα και μετά έρχεται το δεύτερο γκολ, ο αγώνας τελειώνει, είσαι νικητής, θέλεις να το γιορτάσεις, οι φίλοι σου είναι εκεί, πάτε όλοι παρέα, άλλωστε έχεις το    smartwatch σου και την υπηρεσία Garmin Pay  και μπορείς να πας παντού, χωρίς να έχεις μαζί σου κάρτα ή πορτοφόλι! Αυτός είναι ο τρόπος για να διευκολύνεις την καθημερινότητα σου γιατί πλέον μπορείς να κάνεις τις αγορές σου χωρίς την χρήση τραπεζικής κάρτας.

Χρόνια φίλοι ο Νίκος και ο Κώστας, λατρεύουν τον αθλητισμό, γνωρίστηκαν στο σχολείο, ήταν και οι δυο στην ομάδα μπάσκετ, τα χρόνια πέρασαν, οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν και πλέον που χρόνος για προπόνηση ειδικά σε ένα άθλημα πέντε εναντίον πέντε! Η φιλία τους παραμένει δυνατή, η αγάπη τους για τον αθλητισμό μεγάλη, η ορεινή πεζοπορία ήταν για αυτούς κάτι καινούργιο, ο ένας έπεισε τον άλλον και… να λοιπόν που βρέθηκαν μαζί για…hiking! Ο εξοπλισμός απαραίτητος, σύμμαχος η καλή διάθεση και η όρεξη για… χιλιόμετρα! Παπούτσια, παγούρια, μπατόν πεζοπορίας, πυξίδες, είδη επιβίωσης και το smartwatch! Το Garmin pay είναι ο πλέον πρωτοποριακός και εξελιγμένος τρόπος πληρωμής για να γίνονται οι αγορές γρήγορα και με ασφάλεια γιατί μετά την πεζοπορία ο Νίκος και ο Κώστας θα κάνουν στάση και για πρωινό!

Το Garmin Pay, από την Alpha Bank και τη Visa, για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους συμβατών smartwatches Garmin να χρησιμοποιούν τα ρολόγια τους για ανέπαφες πληρωμές με τις κάρτες Visa της Alpha Bank!
Eάν είστε κάτοχος συμβατού Garmin smartwatch:

• Ενεργοποιείτε το Garmin Pay στην εφαρμογή Garmin Connect στο Android ή iOS smartphone σας
• Εγγράφετε σε αυτό τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Visa της Alpha Bank με λίγα απλά βήματα
• Είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε contactless αγορές μόνο με το ρολόι σας! Αφήστε σπίτι το πορτοφόλι σας και φορέστε το smartwatch σας!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.