Αποσύρεται μετά το Γουίμπλεντον ο Παγδατής (pic)

«Τίτλοι τέλους» στην πολυετή καριέρα του πολύπειρου τενίστα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μάρκος Παγδατής, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το επικείμενο τουρνουά Γουίμπλεντον θα είναι το τελευταίο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του ως.
Αναλυτικά:
«Αγαπητοί φίλοι,
Ήθελα να σας ενημερώσω ότι το επικείμενο Wimbledon θα είναι το τελευταίο μου τουρνουά ως επαγγελματίας αντισφαιριστής.
Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην AELTC για τη χορήγηση της κάρτας ελευθέρας εισόδου στο All England Club με την οποία μου δίνεται η ευκαιρία να πω «αντίο» στο άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ και που αποτέλεσε τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία 30+ χρόνια.
Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη. Ήταν πολύ σκληρό για μένα, ειδικά σωματικά, να επανέλθω στο επίπεδο όπου αισθάνομαι ότι ανήκω. Αν και η ψυχή μου θέλει, τα όρια του σώματός μου με εμπόδισαν να παίξω και να διατηρηθώ σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο, όπως περιμένω από τον εαυτό μου.
Ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μένα με επαναλαμβανόμενα τραύματα και πόνο. Εκτός αυτού όμως, έχω μια όμορφη σύζυγο, δύο νέες κόρες και ένα τρίτο παιδί στο δρόμο και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος στο να περνώ περισσότερο χρόνο μαζί τους στο σπίτι μας.
Παρόλο που είμαι λυπημένος να πω το μεγάλο αντίο στο άθλημα της αντισφαίρισής ως ενεργός παίκτης, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου. Θα μείνω πολύ συνδεδεμένος με το άθλημα σε άλλους ρόλους και έτσι θα συνεχίσετε να με βλέπετε στα διεθνή τουρνουά!
Τελειώνοντας, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω γιατί συμμετείχαν μαζί μου σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, ξεκινώντας πρώτα από την οικογένειά μου. Σε όλους αυτούς που με βοήθησαν να γίνω σήμερα ο άνθρωπος και ο αντισφαιριστής που είμαι, σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Ιδιαίτερα στη μαμά και τον μπαμπά που με ώθησαν από την ηλικία των 3 ετών να παίξω τένις. Σας ευχαριστώ που πάντα πιστεύατε σε μένα και με «σπρώχνατε» να γίνω καλύτερος.
Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους στενούς μου φίλους και κυρίως τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο!
Με κάνατε να νιώθω ευπρόσδεκτος σε κάθε πόλη και χώρα που έχω αγωνιστεί, και η αγάπη, η υποστήριξη και η ενέργειά σας είναι κάτι που πραγματικά θα μου λείψει.
Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την εκπληκτική διαδρομή!
Δεν μπορώ να περιμένω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τελευταία φορά στο Wimbledon του Λονδίνου!
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, Μάρκος».

View this post on Instagram

Αγαπητοί φίλοι, Ήθελα να σας ενημερώσω ότι το επικείμενο Wimbledon θα είναι το τελευταίο μου τουρνουά ως επαγγελματίας αντισφαιριστής. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην AELTC για τη χορήγηση της κάρτας ελευθέρας εισόδου στο All England Club με την οποίαν μου δίνεται η ευκαιρία να πω «αντίο» στο άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ και που αποτέλεσε τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία 30+ χρόνια. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη. Ήταν πολύ σκληρό για μένα, ειδικά σωματικά, να επανέλθω στο επίπεδο όπου αισθάνομαι ότι ανήκω. Αν και η ψυχή μου θέλει, τα όρια του σώματός μου με εμπόδισαν να παίξω και να διατηρηθώ σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο, όπως περιμένω από τον εαυτό μου. Ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μένα με επαναλαμβανόμενα τραύματα και πόνο. Εκτός αυτού όμως, έχω μια όμορφη σύζυγο, δύο νέες κόρες και ένα τρίτο παιδί στο δρόμο και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος στο να περνώ περισσότερο χρόνο μαζί τους στο σπίτι μας. Παρόλο που είμαι λυπημένος να πω το μεγάλο αντίο στο άθλημα της αντισφαίρισής ως ενεργός παίκτης, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου. Θα μείνω πολύ συνδεδεμένος με το άθλημα σε άλλους ρόλους και έτσι θα συνεχίσετε να με βλέπετε στα διεθνή τουρνουά! Τελειώνοντας, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω γιατί συμμετείχαν μαζί μου σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, ξεκινώντας πρώτα από την οικογένειά μου. Σε όλους αυτούς που με βοήθησαν να γίνω σήμερα ο άνθρωπος και ο αντισφαιριστής που είμαι, σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ιδιαίτερα στη μαμά και τον μπαμπά που με ώθησαν από την ηλικία των 3 ετών να παίξω τένις. Σας ευχαριστώ που πάντα πιστεύατε σε μένα και με «σπρώχνατε» να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους στενούς μου φίλους και κυρίως τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο! Με κάνατε να νιώθω ευπρόσδεκτος σε κάθε πόλη και χώρα που έχω αγωνιστεί, και η αγάπη, η υποστήριξη και η ενέργειά σας είναι κάτι που πραγματικά θα μου λείψει. Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την εκπληκτική διαδρομή! Δεν μπορώ να περιμένω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τελευταία φορά στο Wimbledon του Λονδίνου! Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, Μάρκος #greatful #atp #lovemyfans #thankful

A post shared by Marcos B a g h d a t i s (@baghdatis_official) on


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.