Ζήτησε συγνώμη για το ξέσπασμα ο Φονίνι (video)

Με βαρύτατο πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί ο Φάμπιο Φονίνι για το ξέσπασμά του κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ με τον Αμερικανό Σάντγκρεν. Ο Ιταλός ευχήθηκε να πέσει βόμβα στο Γουίμπλεντον!!!
Δημοσίευση: 07/07/2019 - 17:16
Με βαρύτατο πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί ο Φάμπιο Φονίνι για το ξέσπασμά του κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ με τον Αμερικανό Σάντγκρεν. Ο Ιταλός ευχήθηκε να πέσει βόμβα στο Γουίμπλεντον!!!

Ο Φονίνι ενοχλημένος που το παιχνίδι του με τον Σάντγκρεν μεταφέρθηκε στο μικρό Κορτ 14 σε όλο τον αγώνα με τον Σάντγκρεν δεν έχανε ευκαιρία να παίζει στο όριο με τους κανονισμούς του Γουίμπλεντον.

Αρχικά ζήτησε διακοπή για να πάει στο μπάνιο και κατέληξε να μιλάει με τον κόσμο για αρκετή ώρα πριν πάει στα αποδυτήρια.

Μετά διέκοψε τον αγώνα ζητώντας ιατρική βοήθεια καθώς μάτωσε το χέρι του επειδή πέταξε την ρακέτα στο γρασίδι και αυτή... τον εκδικήθηκε.

Το ξέσπασμα του τρίτου σετ όμως είναι και αυτό που θα του στοιχίσει ακριβά! Δείτε το βίντεο!

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) 6 Ιουλίου 2019

"Είναι δίκαιο να παίζω εδώ; Καταραμένοι Άγγλοι. Καταραμένοι. Εύχομαι μια βόμβα να πέσει πάνω στο κλαμπ. Μια βόμβα πρέπει να πέσει εδώ" ήταν τα λόγια του Φονίνι και αναμένεται να του στοιχίσουν! 

Ο Ιταλός είναι και ιστορικά ανίδεος! Στις 19:20, την 11η ημέρα του Οκτώβρη το 1940, το Γουίμπλεντον είχε βομβαρδιστεί από 5 βόμβες 230 κιλών με αποτέλεσμα το κεντρικό κορτ να υποστεί σοβαρές ζημιές!

Και στο παρελθόν άλλωστε έχει πολλάκις τιμωρηθεί! 

Το 2014 είχε τιμωρηθεί στο Γουίμπλεντον με πρόστιμο 27,000 Ευρώ!

Στο US Open το 2017 είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 75,000 Ευρώ και με αποκλεισμό από τα επόμενα δύο γκραν σλαμ με αναστολή!

"Κάτι συνέβη χθες στο κορτ. Αν κάποιος προσβλήθηκε από όσα είπα, ζητώ συγνώμη! Κανένα πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές όταν είσαι στο κορτ είσαι εκνευρισμένος. Σίγουρα δεν ήμουν χαρούμενος με την απόδοσή μου! Ήξερα ότι είχα τις δυνατότητες να νικήσω, πίστευα ότι ήταν ευκαιρία αλλά δεν μπορούσα" είπε ο Φονίνι!