MακΕνρο: «Ο Κύργιος φοβάται την αποτυχία»

Ο Τζον ΜακΕνρο τόνισε ότι ο Νικ Κύργιος θα ήταν ένας από τους πέντε καλύτερους τενίστες στον κόσμο αν έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να προπονηθεί.

Ο Τζον ΜακΕνρο τόνισε ότι ο Νικ Κύργιος θα ήταν ένας από τους πέντε καλύτερους τενίστες στον κόσμο αν έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να προπονηθεί.

Ο επτά φορές νικητής Grand Slam, μίλησε στο BBC και δήλωσε ότι θα ήθελε να προπονήσει ξανά τον 24χρονο, μετά την διετή κοινή τους παρουσία στο Laver Cup, κάνοντας διάγνωση ότι ο Κύριος αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα.

«Θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να τον προπονήσω. Σίγουρα θα ήταν δύσκολη δουλειά, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα. Πολλοί με ρωτούν αν ο Νικ είναι καλός για το τένις. Σίγουρα είναι καλός για το άθλημα, πουλάει εισιτήρια, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω το γεγονός ότι τις μισές φορές δεν προσπαθεί. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει καν να βγει για να παίξει αν δεν είναι διατεθειμένος να κάνει μία έντιμη προσπάθεια. Σέρβιρε φέτος τον γρηγορότερο άσο στο Γουίμπλεντον και ήταν σε δεύτερο σερβίς! Ο τύπος θα μπορούσε να ήταν στο top – 5 παγκοσμίως, αλλά κατά τη γνώμη μου έχει μεγάλο φόβο μην αποτύχει. Δεν επιτρέπει καν στον εαυτό του να προπονηθεί σκληρά για να έχει μία ευκαιρία. Όλοι είδαμε τι μπορεί να κάνει, είχε τρελάνει τον Ναδάλ, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σε όλο το τουρνουά. Όταν όμως παίζει με αντιπάλους που υποτίθεται ότι πρέπει να κερδίσει, δεν εμφανίζεται καν», είπε ο ΜακΕνρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.