Σάκκαρη: «Ο Στέφανος είναι ο ίδιος όπως ήταν πριν από πέντε χρόνια» (pic)

Σε συνέντευξή της η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε - μεταξύ άλλων - και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Δημοσίευση: 28/07/2019 - 02:37

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Σάκκαρη στο «TennisHead Net» ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με αφορμή την κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο του Έλληνα τενίστα και κατά συνέπεια της δημοτικότητάς του. Αφού έπλεξε το εγκώμιό του για το γεγονός πως η επιτυχία δεν τον αλλοίωσε, εξήγησε: «Είναι ο ίδιος όπως ήταν και πριν από πέντε χρόνια».

Για να συνεχίσει εξηγώντας το γιατί νιώθει σα στο ... σπίτι της όπου κι αν αγωνίζεται: «Υπάρχουν παντού Έλληνες. Είτε παίζω στη Μελβούρνη, είτε παίζω στη Νέα Υόρκη, στο Σινσινάτι, στο Μόντρεαλ ή οπουδήποτε εισπράττω μεγάλη υποστήριξη. Συχνά βλέπεις ελληνικές σημαίες κι οι οπαδοί μας είναι ... θορυβώδεις. Πραγματικά μου αρέσει. Σε ορισμένους αντιπάλους μου δεν αρέσει, όμως υπάρχουν αρκετοί οπαδοί από άλλες χώρες που είναι ακρβώς ίδιοι».

Αναφορικά με τις προσδοκίες των φιλάθλων από τους Έλληνες αθλητές πρόσθεσε: «Επειδή έχουμε βιώσει πολλά κατά το παρελθόν ως χώρα νομίζω πως οι Έλληνες τους αρέσει όυαν οι αθλητές είναι πολύ παθιασμένοι και ατρόμητοι».