Κύργιος: “Σέβομαι πολύ τον Τσιτσιπά”

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Νικ Κύργιος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Citi Open.
Δημοσίευση: 03/08/2019 - 09:41
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Νικ Κύργιος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Citi Open. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας υπογράμμισε πως σέβεται τον Έλληνα τενίστα και πως τον θεωρεί έναν απίστευτο παίκτη. 

Αρχικά, ο Κύργιος δήλωσε για την πρόκρισή του στα ημιτελικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που η δουλειά που έχω κάνει εκτός court, τώρα φαίνεται και στο γήπεδο. Τέσσερις συνεχόμενες ημέρες και τέσσερα ματς στο καλύτερό μου επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Λατρεύω να παίζω βραδινά ματς. Το κοινό μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και εγώ απλά προσπαθώ να τους διασκεδάσω και φυσικά να τους δώσω και νίκες”.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος αθλητής αναφέρθηκε στον Τσιτσιπά τονίζοντας: “Είναι απίστευτος παίκτης και τον σέβομαι πολύ. Έχει εξελιχθεί διαφορετικά από εμένα. Γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα αυτή την εβδομάδα και κατάλαβα ότι είμαστε εντελώς αντίθετοι. Θα έχει πολύ πλάκα και ανυπομονώ να το ζήσω”.