Πήρε το θρίλερ ο Κύργιος και απέκλεισε τον Τσιτσιπά

Ο Νικ Κύργιος ήταν ο μεγάλος νικητής του ημιτελικού του Citi Open κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης με 2-1 σετ.

Ο Νικ Κύργιος ήταν ο μεγάλος νικητής του ημιτελικού του Citi Open κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης με 2-1 σετ. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πήρε το πρώτο σετ με 6-4, με τον Έλληνα τενίστα να ισοφαρίζει στο δεύτερο με 6-3. Στο τρίτο, ο Κύργιος κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 7-6 σετ. Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να στο τρίτο σετ να γυρίσει το ματς από το 5-1, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εξαιρετική του εμφάνιση. Νεύρα από τον Κύργιο στο δεύτερο σετ, στο οποίο έσπασε τη ρακέτα του . Ο Ελληνοαυστραλός είχε 43 winners και 25 αβίαστα λάθη, ενώ ο Έλληνας είχε 39 winners και έντεκα αβίαστα λάθη. 

Παρά την ήττα του ο Τσιτσιπάς ανέβηκε στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς προσπέρασε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Αυτή ήταν η δεύτερη πρόκριση του Κύργιου σε τελικό μέσα στο 2019, μετά από αυτή στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο, όπου είχε πανηγυρίσει τον τίτλο. Συνολικά, θα αγωνιστεί για ένατη φορά στην καριέρα του σε τελικό τουρνουά και θα διεκδικήσει τον έκτο του τίτλο και τρίτο στην κατηγορία ΑΤΡ 500. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.