Κυρ(ίαρχος)γιος στην Γουάσινγκτον! (vids)

Μια - ακόμη - εξαιρετική εμφάνιση από τον 24χρονο τενίστα που κατέκτησε το Citi Open νικώντας με 2-0 σετ (7-6, 7-6) το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανιίλ Μεντβέντεφ!

Τελικά δεν είχε αντίπαλο ικανό να τον σταματήσει ο Νικ Κύργιος στο Citi Open, καθώς πραγματοποιώντας εμφάνιση υψηλότατου επιπέδου και με βασικό του «όπλο» το σερβίς, νίκησε στον τελικό τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ (7-6, 7-6) και κατέκτησε τον 2ο φετινό του τίτλο ATP και έκτο συνολικά στην καριέρα του!
Ο 23χρονος Ρώσος, Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν το δεύτερο διαδοχικό «θύμα» του από την πρώτη δεκάδα, καθώς στον ημιτελικό είχε προηγηθεί η «μάχη» με τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο 2019, σ’ αυτές τις αναμετρήσεις το ρεκόρ του είναι πέντε νίκες και μια ήττα! Μια νίκη που αναμένεται να τον ανεβάσει από το Νο52 που βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις θέσεις 25-32. Εκτός κι αν συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία είτε στο Σινσινάτι είτε στον Καναδά, καθώς αυτοί είναι οι επόμενοι δυο προορισμοί του στ’ αντίστοιχα τουρνουά.
Ο 24χρονος Αυστραλός, έχοντας συμπληρώσει τον απίστευτο αριθμό των εκατό άσσων κι αυτήν την εβδομάδα, ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του μ’ αυτόν ακριβώς τον τρόπο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.