Με το δεξί Τσιτσιπάς και Εθνική στο Davis Cup

Δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε σήμερα, Τετάρτη, η Ελλάδα στους αγώνες του World Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης που διεξάγονται στο Tatoi Club.

Δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε σήμερα, Τετάρτη, η Ελλάδα στους αγώνες του World Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης που διεξάγονται στο Tatoi Club.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Τομ Ντίντεριχ, ενώ νωρίτερα ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στον Ούγκο Ναστάζι από το Λουξεμβούργο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 48 λεπτά για να κερδίσει τον Ντίντεριχ με 2-0 σετ, 6-1 και 6-0, στο ντεμπούτο του για φέτος στο Davis Cup με την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έκανε μεστό παιχνίδι, χάνοντας μόλις ένα game, χάρισε στην Ελλάδα τον δεύτερο της πόντο, εξασφαλίζοντας στη γαλανόλευκη τη νίκη στο tie με το Λουξεμβούργο.

Νωρίτερα, ο 23χρονος, Μιχάλης Περβολαράκης, Νο462 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, άνοιξε το σκορ για τη χώρα μας, κερδίζοντας τον Ούγκο Ναστάζι με 2-1 σετ, 6-7(5), 6-3, 6-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.