Απολύθηκε λόγω των πολλών συνεντεύξεων

Ο Ντέμιαν Στάινερ ενημερώθηκε πως έληξε η συνεργασία του με την ΑΤΡ, λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Γουίμπλεντον, ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο είχε διευθύνει.

Ο Ντέμιαν Στάινερ ενημερώθηκε πως έληξε η συνεργασία του με την ΑΤΡ, λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Γουίμπλεντον, ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο είχε διευθύνει. Σύμφωνα με τους “New York Times” αιτία του “διαζυγίου” στάθηκαν οι πολλές συνεντεύξεις που έδωσε μετά τον τελικό του βρετανικού τουρνουά και τα όσα είπε σε αυτές. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Στάινερ δεν είχε πάρει την άδεια της ΑΤΡ για τις συγκεκριμένες συνεντεύξεις.

Ο Στάινερ αναφέρθηκε σε ορισμένους κανονισμούς, παραβιάζοντας τη σχετική απαγόρευση που υπάρχει για τους διαιτητές. Μάλιστα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως πίστευε πως ο Φέντερερ θα έφτανε τελικά στην κατάκτηση του τίτλου. Η ΑΤΡ ενημερώθηκε για τα λεγόμενά του και τελικά αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασίας με τον 44χρονο διαιτητή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.