Ανησυχεί για το γόνατό της η Οζάκα

Δεν είναι μόνο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Σινσινάτι όπεν, που στεναχωρεί τη Ναόμι Οσάκα, αλλά είναι και το πρόβλημα που δείχνει να αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Δεν είναι μόνο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Σινσινάτι όπεν, που στεναχωρεί τη Ναόμι Οσάκα, αλλά είναι και το πρόβλημα που δείχνει να αντιμετωπίζει στο γόνατο. 

Αυτό στάθηκε η αιτία για να αποκλειστεί από την 20χρονη Αμερικανίδα Σοφία Κένιν (νο 22), καθώς στον προημιτελικό το ματς ήταν στο 1-1 (4-6, 6-1) και 0-2 στο τρίτο σετ, όταν η Ιαπωνέζα τενίστρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω των έντονων ενοχλήσεων που αντιμετώπιζε.
Τώρα, το νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και νικήτρια πέρυσι στο Αμερικανικό όπεν και φέτος στο Αυστραλιανό, φοβάται ότι δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Νέα Υόρκη.

Σε δηλώσεις της η Ναόμι Οσάκα, τόνισε μεταξύ άλλων: «H ανοχή μου στον πόνο είναι πραγματικά μεγάλη, γι’ αυτό συνήθως παίζω δυνατά και κάποιες στιγμές που δεν πρέπει να το κάνω. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει με το πόδι μου τώρα. Ζήτησα από τον γιατρό να μου πει αν ήταν ασφαλές να παίξω, γιατί μισώ να εγκαταλείπω αγώνες. Νιώθω χάλια, κυρίως επειδή είμαστε τόσο κοντά στο US Open και ανησυχώ λίγο. Ο τραυματισμός είναι τα κακά νέα, όχι και τόσο η ήττα. Πέρυσι κέρδισα το US Open, φέτος θα προσπαθήσω απλά να παίξω εκεί. Δεν σκέφτομαι πλέον να κερδίσω το τουρνουά, απλά θέλω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.