Τσιτσιπάς: «Νιώθω την θετική αύρα του κόσμου»

Για την θετική αύρα των Ελλήνων φιλάθλων μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του επί του Λούκας Καταρίνα.

Για την θετική αύρα των Ελλήνων φιλάθλων μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του επί του Λούκας Καταρίνα. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής είπε μεταξύ άλλων:

«Νιώθω πραγματικά μια πολύ ωραία και θετική αύρα όταν είμαι μέσα σε αυτό το γήπεδο, νιώθω πως δεν έχω να χάσω τίποτα, πως ό,τι και να γίνει θα έχω την ενέργεια του κόσμου και την υποστήριξή τους, που είναι πολύ σημαντική για μένα».

Αμέσως μετά πρόσθεσε γελώντας: «Πάντως νομίζω πως οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι πιο θορυβώδεις, αλλά κι εδώ η ατμόσφαιρα είναι καλή. Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο, αλλά πίστευα πως θα υπήρχε ακόμη περισσότερος κόσμος».

Για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα, λόγω των ισχυρών ανέμων, σχολίασε: «Στην αρχή μου ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ και ξεκίνησε λίγο περίεργα ο αγώνας, ωστόσο μετά όλα κύλησαν ομαλά, αφού βρήκα τις λύσεις που ήθελα. Δεν ένιωσα κάποια πίεση, συγκεντρώθηκα στο δικό μου παιχνίδι και όλα βγήκαν άψογα».

Τέλος, για την αγχτική νίκη του Περβολαράκη στο πρώτο ματς, όπου έφτασε σε ματς-πόιντ και παρ’ ολίγο να χάσει, απάντησε: «Η νίκη του Μιχάλη ήταν πολύ σημαντική, γιατί η ομάδα του Μονακό είναι δυνατή στο διπλό και θα γινόταν πολύ δύσκολο για εμάς, αν έχανε ο Μιχάλης εκείνον τον αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο στην ψυχολογία, αλλά ευτυχώς κατάφερε και βρήκε λύσεις και κατάφερε να πιστέψει στον εαυτό του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.