Εξαιρετικά παιχνίδια στο N’JOY UNI-Tennis Athens Open!

To 7ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών, N’JOY UNI-Tennis Athens Open 2015 εξελίσσεται με εξαιρετικά παιχνίδια κάτω από τον ήλιο της πρωτεύουσας. Στο Μονό Ανδρών,

To 7ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών, N’JOY UNI-Tennis Athens Open 2015 εξελίσσεται με εξαιρετικά παιχνίδια κάτω από τον ήλιο της πρωτεύουσας. Στο Μονό Ανδρών, οδεύουμε ήδη προς τα προημιτελικά τα οποία θα έχουν ολοκληρωθεί ως το Σαββατοκύριακο και έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, πριν από την τελική ευθεία! Ονομαστικά οι παρακάτω συμμετέχοντες ετοιμάζονται για τις μεγάλες μάχες: Ανδρουτσέλης Ι., Αγγελάκης Ι., Σωτηρίου Π., Καβάλλας Θ., Δήμας Α., Μαγιος Χ., Γιώτης Δ., Φουρμούζης Γ.Χ., Καραγιαννίδης Φ., Σταυρόπουλος Δ. και Μπισμπίκος Π.
Ως γνωστόν, το N’JOY UNI-Tennis διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Ν’JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο.

Ενδεικτικά Αποτελέσματα Προηγούμενων Αγώνων
Ανδρουτσέλης Γ. – Καραγιαννίδης Π. 6-4/3-6/10-7
Ανδρουτσέλης Γ. – Μπισμπίκος Ν. 6-2/6-2
Αγγελάκης Ι. – Καλεάδης 6-1/6-1
Μπισμπίκος Π. – Πούλιος Ν. 6-2/6-2
Δήμας Α. – Μαυρονικόλας Λ. 6-1/6-4
Σταυρόπουλος Δ. – Παπαϊωάννου Γ. 7-5/6-3

Στη κατηγορία του Μονού Γυναικών, ήδη έχει βγει η μια παίκτρια του τελικού που είναι η Βερονίκη Γιορταμή και περιμένει πλέον να δει ποια θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό από το παιχνίδι Αργυρού – Πρεζάνη! Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιορταμή ήταν και πέρυσι στον τελικό και φιλοδοξεί έτσι να βρεθεί εκεί!
Ενδεικτικά Αποτελέσματα Προηγούμενων Αγώνων
Γιορταμή Β. – Παπαυγέρη Γ. 6-4/6-1
Καρβούνη Ι. – Πρωτονοτάριου Μ. 6-2/6-2
Αργυρού Χ. – Κοψίνη Δ. 6-0/6-0
Πρεζάνη Α. –  Μινιώτη Λ. 6-0/ 6-2

Στο Διπλό Γυναικών, τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Γιορταμή Β./Αργυρού Χ. -Καρβούνη Ι./Καραχάλιου Α., ενώ οι αδερφές Κοψίνη (Αγγελική και Δήμητρα) αντιμετωπίζουν τις Πρεζάνη Αγγελική/Βασιλειάδη Εβίτα
Ενδεικτικά Αποτελέσματα Προηγούμενων Αγώνων
Καρβούνη Ι./Καραχάλιου Α. – Ρηγούτσου Ι./Μπουρουλίτη Ν. 6-4/6-1
H TRETORN αποτελεί τον επίσημο χορηγό μπάλας στο N’JOY UNI-Tennis. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.
Στα Διπλά Μικτά, έχει βγει το ένα ζευγάρι του τελικού που είναι το Κωστάρας Δ. /Παπαυγερή Γ. μετά από ένα εκπληκτικό ματς που είχαν με τους Μπισμπίκο Π. /Κοψίνη Α.  όπου οι πρώτοι κέρδισαν με 6-2/3-6/10-6.
Επίσης, φοβερός αγώνας ήταν αυτός μεταξύ των Ανδρουτσέλη Γ./Στεφάνου Κ. εναντίον των Παπαϊωάννου Γ./Βασιλείου Α. το οποίο έληξε 2-6/7-6/10-8 υπέρ των πρώτων!

Η mybet υποστηρίζει το πιο αγνό κομμάτι του Ελληνικού αθλητισμού, μέσα από το N’Joy Unileague σε όλα τα αθλήματα και φυσικά το τένις δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση…
Στα Διπλά Ανδρών, το ένα ζευγάρι των προημιτελικών είναι οι Ανδρουτσέλης Γ./Δήμας Α.  κερδίζοντας τους Πουρνάρα Λ./Κωστάρα Δ. με 6-1/6-0 και περιμένουν πλέον το νικητή  από το παιχνίδι Μπισμπίκος Π./Μπισμπίκος Ν.  -Καραγιάννης Γ./Μαυρονικόλας Λ.
Το άλλο ζευγάρι των προημιτελικών είναι ο Σταυρόπουλος Δ./Παπαϊωάννου Γ. οι οποίοι κέρδισαν εύκολα τους Αρναούτη Θ./Κατσαμπάνη Δ.με 6-0/6-0 και περιμένουν να δουν ποιους θα αντιμετωπίσουν από τους Σωτηρίου Π./Μαντούση Α. – Αρμάογλου Α./Μπριόλα Η.

Το ΚΟΡΠΗ, το κορυφαίο ελληνικό μεταλλικό νερό ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-Tennis. Πιστό στην πολιτική του υποχτηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events στη χώρα μας λανσάροντας μάλιστα το sport edition.
Οι τελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Ιουλίου στο Αθλητικό δημοτικό κέντρο Χαϊδαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.