Τρομερή Σάκκαρη! Στα ημιτελικά του Miami Open, πέταξε… έξω την Οζάκα! (vids)

Συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη στον προημιτελικό αγώνα με την Ναόμι Οζάκα. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια κέρδισε 2-0 σετ την Γιαπωνέζα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Miami Open με απίθανο παιχνίδι!

Συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη στον προημιτελικό αγώνα με την Ναόμι Οζάκα. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια κέρδισε 2-0 σετ την Γιαπωνέζα σε 1 ώρα και 9 λεπτά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Miami Open με απίθανο παιχνίδι! “Καθάρισε” την Ασιάτισα η Μαρία στο πρώτο σετ με το εμφατικό 6-0, απίθανο come back της Σάκκαρη στο δεύτερο σετ από το 3-0 της Οζάκα!

Greek Magic! 

Με μαγική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ επί της Ναόμι Οζάκα στο ματς για την προημιτελική φάση του Miami Open! H Ελληνίδα Πρωταθλήτρια έκανε το τέλειο παιχνίδι, “βραχυκύκλωσε” την Οζάκα και κατάφερε σε να πάρει το πρώτο σετ με 6-0 μέσα σε 21 λεπτά! Η Σάκκαρη ήταν αποφασιστική και με το επιθετικό της παιχνίδι, δεν άφησε την Οζάκα να πάρει… ανάσα, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα στο παιχνίδι. 

H “γαλανόλευκη” ψυχή

Στο δεύτερο σετ η Ναόμι Οζάκα μπήκε αποφασισμένη για να αλλάξει τις… ισορροπίες και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 game της Σάκκαρη. Όμως η Μαρία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με μαχητικότητα και θέληση, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, οι δύο τενίστριες έφτασαν στο 4-4 και με αποθέματα ψυχής και τρομερό τένις, η Σάκκαρη πήρε τα δύο επόμενα game και απέκλεισε το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης… ξεκούραστα και μέσα σε μία ώρα παιχνιδιού! 

Τεράστια η επιτυχία της Σάκκαρη, η οποία συνεχίζει την ονειρεμένη της πορεία το Miami Open και θα παλέψει πλέον για την είσοδο της στον τελικό! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.