Τιμ: «Ήταν λάθος μας»

Σοκαρισμένος από τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίσθηκαν σε συναθλητές του, αλλά και σε προπονητές, κατά την διάρκεια του Adria Tour, δήλωσε ο Ντομινίκ Τιμ.

Σοκαρισμένος από τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίσθηκαν σε συναθλητές του, αλλά και σε προπονητές, κατά την διάρκεια του Adria Tour, δήλωσε ο Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, έλαβε μέρος σε ένα από τα τουρνουά της σειράς που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε χώρες της βαλκανικής χερσονήσου, τόνισε ότι είχε υποβληθεί σε πέντε ελέγχους για κορωνοϊό τις τελευταίες δέκα ημέρες και ήταν «καθαρός».

Ο Τιμ έπαιξε πριν από δύο εβδομάδες στο τουρνουά του Βελιγραδίου, ενώ τα κρούσματα εντοπίσθηκαν στο τουρνουά της Κροατίας, με τους Τζόκοβιτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Μπόρνα Τσόριτς και Βίκτορ Τροΐτσκι, να βρίσκονται «θετικοί».

Μετά το τουρνουά στο Βελιγράδι, ο Τιμ επέστρεψε στην πατρίδα του πριν συμμετάσχει στο UTS, την διοργάνωση, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Πατρίκ Μουράτογλου, στην Νότια Γαλλία.

«Ήμουν σοκαρισμένος όταν άκουσα τι είχε συμβεί στο Adria Tour», έγραψε στο Instagram ο Αυστριακός πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Παίζαμε χωρίς κοινό για εβδομάδες, οπότε ήμασταν πολύ χαρούμενοι που θα υπάρχουν θεατές στο τουρνουά. Εμπιστευτήκαμε τους κανόνες που θέσπισε η σερβική κυβέρνηση για την Covid-19 και ήμασταν πολύ αισιόδοξοι. Η συμπεριφορά μας ήταν λανθασμένη. Λυπάμαι πολύ. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όσους έχουν μολυνθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.