Τιμ: “Αξίζει να είναι εδώ ο Στέφανος”

Ο Ντομινίκ Τιμ τόνισε μετά τη νίκη του επί του Ζβέρεφ ότι ο Τσιτσιπάς άξιζε να περάσει στον τελικό και πως θα διεξαχθεί μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα τους. 

Ο Ντομινίκ Τιμ τόνισε μετά τη νίκη του επί του Ζβέρεφ ότι ο Τσιτσιπάς άξιζε να περάσει στον τελικό και πως θα διεξαχθεί μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα τους. 

Αναλυτικά:

«Μόλις είδα μια φωτογραφία από τότε που προπονηθήκαμε για πρώτη φορά μαζί το 2016», είπε ο 25χρονος Αυστριακός μετά τη νίκη του επί του Σάσα Ζβέρεφ. «Ήταν τότε hitting partner στη διοργάνωση. Είναι φοβερή ιστορία και για τους δυο μας, γιατί μάλλον δεν περιμέναμε ότι τρία χρόνια μετά θα παίζαμε στον τελικό».

Και συνέχισε: Τότε τον γνώρισα για πρώτη φορά και, φυσικά, είδα ότι έπαιζε καλά, όμως δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί είχα άλλα στο νου μου. Μετά ήρθε στο tour και παίξαμε το πρώτο ματς πέρυσι στην Ντόχα και ένιωσα ότι είχε φοβερή προοπτική. Μετά, στο τέλος της σεζόν ήταν Νο.14 ή Νο.15 και τότε όλοι είδαν σε ποια κατεύθυνση πάει, μόνο πάνω, μόνο παγκόσμια κλάση. Το αξίζει. Είναι καλός άνθρωπος. Είναι εξαιρετικός παίκτης, με ένα πολύ ελκυστικό στυλ, οπότε είναι καλό που τον έχουμε».

Ο Τιμ θα ολοκληρώσει τη σεζόν ως Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης και αυτό σημαίνει ότι θα έχει καλή κλήρωση στο Australian Open. «Είναι σημαντικό λόγω των seedings στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι το ATP Cup δίνει 750 βαθμούς, οπότε μπορεί να υπάρχουν αλλαγές. Όμως, είναι καλύτερο να είσαι Νο.4 από Νο.5 και όλοι ξέρουμε γιατί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.