Θρίαμβος για τη Σάκκαρη στο Ηράκλειο

Την κατάκτηση του πέμπτου επαγγελματικού τίτλου της καριέρας της πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.

Την κατάκτηση του πέμπτου επαγγελματικού τίτλου της καριέρας της πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.

Στον τελικό της πρώτης από τις έξι εβδομάδες των διεθνών επαγγελματικών τουρνουά με χρηματικά έπαθλα 10.000 δολαρίων το καθένα που διεξάγονται στο Lyttos Beach, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε πολλά περιθώρια στην 17χρονη Ρωσίδα, Αναστάζια Κομάρντινα και επικράτησε με 6-4, 6-3, υπό το βλέμμα της μητέρας της, της παλιάς πρωταθλήτριας του τένις, Αγγελικής Κανελλοπούλου.

Κέρδισε έτσι 12 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη που θα βελτιώσουν τη θέση της. Πριν από την έναρξη του τουρνουά ήταν στο νούμερο 264 στον κόσμο που είναι η υψηλότερη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Η συνολική παρουσία της Σάκκαρη στο τουρνουά επιβεβαίωσε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να σπάσει το «φράγμα» των εκατό πρώτων θέσεων της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών.


Στους άνδρες τον τίτλο κατέκτησε ο Ουκρανός, Βλάντισλαβ Μανάφοβ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Τσέχου, Βάτσλαβ Σάφρανεκ με 6-1, 4-6, 7-5.


Στο διπλό των ανδρών κυριάρχησαν οι Αλέξανδρος Γιακούποβιτς και Μάρκος Καλοβελώνης οι οποίοι νίκησαν στον τελικό τους Ρουμάνους, Πάτρικ Γκριγκίριου και Κόστιν Πάβαλ με 6-4, 6-2.


Ελληνικό χρώμα είχε και ο τελικός στο διπλό των γυναικών. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου με συμπαίκτρια τη φιναλίστ στο απλό, Αναστάζια Κoμάρντινα νίκησαν την Σλοβάκα, Βικτόρια Κούζμοβα και την Τσέχα, Πέτρα Ροχάνοβα με 7-5, 6-2 και κατέκτησαν τον τίτλο.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.