Μαρία Σαραπόβα: Από αστέρι του τένις, εκατομμυριούχος επιχειρηματίας

Η Μαρία Σαραπόβα, άφησε πλέον το τένις και με οδηγό την «Σουγκαρπόβα» έχει μετατραπεί σε εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Η Μαρία Σαραπόβα, άφησε πλέον το τένις και με οδηγό την «Σουγκαρπόβα» έχει μετατραπεί σε εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Η Μαρία Σαραπόβα υπήρξε ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια του παγκόσμιου τένις.
Με την ρακέτα της πλέον μέσα στην θήκη για πάντα, η πανέμορφη ρωσίδα μπήκε στο επιχειρηματικό χώρο και με οδηγό την «Σουγκαρπόβα» κερδίζει εκατομμύρια.
Η «Σουγκαρπόβα» είναι μια σειρά από καραμέλες και γλυκά, μια σειρά που περιλαμβάνει σοκολάτες, τσίχλες, τρούφες και καραμέλες.

Εισήχθη το 2013 και όλα τα ζαχαρωτά Sugarpova παρασκευάζονται από φυσικά, μη τεχνητά συστατικά. Τα προϊόντα της μάρκας βρίσκονται σε καταστήματα σε όλη τη χώρα των ΗΠΑ.
Η Sugarpova επικρίνεται από διατροφολόγους
Η Sugarpova έχει αντιμετωπίσει κριτική από ορισμένους διατροφολόγους λόγω ανησυχιών σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία από την υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε τρόφιμα και ποτά, αλλά η Σαραπόβα υπερασπίστηκε το επιχειρηματικό της εγχείρημα.

«Είναι κατανοητό», είπε στο CNBC.
«Δεν ξέρω ότι είναι δίκαιο, αλλά καταλαβαίνω την κριτική».
«Αλλά, ο μόνος τρόπος να απαντήσω σε αυτό είναι ότι είμαι ένας αθλητής που ξέρει τι είναι υγιές και τι όχι για το σώμα μου.

«Το να είσαι υγιής είναι μια από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες ως επαγγελματίας αθλητής. Αλλά, από την άλλη, ξέρω επίσης ότι όλοι αγαπούν τα γλυκά, συμπεριλαμβανομένου και εμένα».

Η μετάβαση της Μαρίας Σαράποβα στον επιχειρηματικό κόσμο
Η έμπνευση για τη Sugarpova πηγάζει από διάφορες πτυχές της ζωής της. Ο πατέρας της συνήθιζε να την ανταμείβει με καραμέλα μετά από αυστηρές προπονήσεις, γεγονός που την έκανε να αναπτύξει αγάπη για τα γλυκά. Αυτή η αγάπη για την καραμέλα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της Sugarpova.

Ωστόσο, η άμεση ώθηση για την έναρξη της εταιρείας ήρθε σε μια ταραχώδη περίοδο στη ζωή της Σαράποβα. Υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα της στο τένις, ωθώντας την να επανεκτιμήσει την κατεύθυνση της ζωής της.

Αυτή η συνειδητοποίηση χρησίμευσε ως σήμα αφύπνισης ότι η καριέρα της στο τένις μπορεί να μην κρατήσει για πάντα. Ενστάλαξε αμφιβολίες για το μέλλον, γεγονός που την ανάγκασε να αναπτύξει πιο σοβαρό ενδιαφέρον για την επιχειρηματική της οξυδέρκεια.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας της από το τένις λόγω τραυματισμών και απαγόρευσης ντόπινγκ, η Σαράποβα συνέχισε σπουδές στη διοίκηση και την ηγεσία στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.