Αντρέσκου – Κόστιουκ 2-0: Στα ημιτελικά με συνοπτικές διαδικασίες

Η Μπιάνκα Αντρέσκου εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στην Ταϊλάνδη.

Η Καναδή αθλήτρια, χρειάστηκε 1.30 λεπτά, για να κάμψει την αντίσταση της Μάρτα Κόστιουκ με 2-0 σετ, 6-0, 7-6 (7-3), η οποία πάλεψε κυρίως στο δεύτερο σετ. Η Αντρέσκου, ήταν γενικά καλύτερη στο ματς, με την 20χρονη Ουκρανή, να δείχνει την ποιότητά της μετά το 5-1.

Πλήρωσε τα λάθη της στο πρώτο σετ

Στο πρώτο σετ, η Αντρέσκου ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς έσπασε με το καλημέρα, το σερβίς της Κόστιουκ. Η Ουκρανή, αν και έπαιζε με ενέργεια, πάθος και δύναμη, έκανε πολλά αβίαστα λάθη, τα οποία της κόστισαν. Η Αντρέσκου, είχε τρία μπρέικ στο πρώτο σετ και μετά από 25 λεπτά έκανε το 1-0 με 6-0.

Άργησε να βρει τον καλό της εαυτό!

Η Αντρέσκου αρκετά γρήγορα και στο δεύτερο σετ πήρε δύο μπρέικ στο 1-0 και 4-1 και βρέθηκε να έχει μια ασφαλή διαφορά, καθώς μετά το σερβίς της έγινε το 5-1. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η στιγμή που απελευθερώθηκε η Κόστιουκ και έπαιξε καλό τένις, απαλλαγμένη από το άγχος.

Η 20χρονη, μείωσε σε 5-3 με μπρέικ ενώ έπειτα, αν και βρέθηκε πίσω με τρία match points, τα έσωσε για να κάνει το 5-4. Η Ουκρανή, ισοφάρισε σε 5-5 με μπρέικ και έκανε την ολική ανατροπή με 6-5! Το παιχνίδι οδηγήθηκε σε tie break, με την Αντρέσκου να κάνει το 7-3 και να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά της Ταΐλάνδης.

Η Αντρέσκου, ολοκλήρωσε με 1 άσσο, 3 διπλά σφάλματα, 19 winners 20 αβίαστα λάθη. Η Κόστιουκ, είχε 1 άσσο, 4 διπλά σφάλματα 15 winners, και 27 αβίαστα λάθη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.