Καταπληκτική Σάκκαρη στα ημιτελικά στο Μεξικό! (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη, επικράτησε με 2-1 σετ (1-6, 7-5, 4-6) της Κουντερμετόβα και πήρε τόσο το εισιτήριο για τα ημιτελικά στην Γουδαλαχάρα, όσο και για τα τελικά της WTA, στο Τέξας!

Η Μαρία Σάκκαρη ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στην Βερόνικα Κουντερμετόβα, ώστε να περάσει στα ημιτελικά αλλά παράλληλα να σφραγίσει το εισιτήριο για την τελευταία θέση στα τελικά της WTA, που θα γίνει στο Fort Worth στο Τέξας!

Η Ελληνίδα, παίζοντας καλό τένις, πήρε αγχωτική νίκη, ίσως πιο δύσκολη απ΄ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τα πράγματα για την 27χρονη Ελληνίδα ξεκίνησαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο!

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Αγχωτικό πρώτο σετ παρά το 6-1

Μέσα σε 30 λεπτά, η Ελληνίδα είχε σπάσει δύο φορές το σερβίς της Ρωσίδας κάνοντας το 4-0! Πάντως, σε κάθε σέρβις γκέιμ της Σάκκαρη, η Κουντερμετόβα, πίεζε και έψαχνε για μπρέικ, έχοντας τις ευκαιρίες τις οποίες όμως είτε δεν μπορούσε ν΄αξιοποιήσει, είτε η Σάκκαρη τις «έσβηνε».

Η Ρωσίδα κατάφερε να μειώσει σε 5-1 και εν συνεχεία η Μαρία σέρβιρε και έκλεισε το πρώτο σετ.

2 άσους, 8 γουίνερς, 14 αβίαστα λάθη και 2 μπρέικ για την Μαρία, ενώ η κουντερμετόβα, είχε 9 γουίνερς, 16 αβίαστα λάθη και 0/5 μπρέικ. Η Σάκκαρη είχε καλό πρώτο σερβίς με 81% κερδισμένους πόντους σε αυτό. Κακό το ποσοστό για την Ρωσίδα με μόλις 42%.

Βρήκε ρυθμό στο σερβίς και ισοφάρισε

Διαφορετική εικόνα στο δεύτερο σετ έδειξε η Κουντερμετόβα. Έδειξε μεγαλύτερη συνέπεια και σταθερότητα στο σερβίς της και σε συνδυασμό με εντυπωσιακά γουίνερς έφτασε στην ισοφάριση. Αναμφισβήτητα ο πόντος του ματς ανήκει στην Σάκκαρη, στο 1-0 το 15-15!

Η 25χρονη έσπασε μια φορά το σερβίς της Μαρίας για το 7-5 που ήταν και το τέλος του σετ μετά από 57 λεπτά.

Η Σάκκαρη έδειξε πως το ήθελε περισσότερο!

Αμφότερες έδιναν μάχη για το εισιτήριο στα τελικά της WTA και παράλληλα την πρόκριση στον ημιτελικό και στο τελευταίο-καθοριστικό σετ, όποια έκανε τα λιγότερα λάθη θα εξασφάλιζε κάτι για το οποίο έδινε μάχη όλη τη χρονιά!

Η Σάκκαρη με το καλημέρα, πήρε μπρέικ, προκαλώντας εκνευρισμό στην αντίπαλό της. Στο 2-1, η Ρωσίδα είχε τέσσερις ευκαιρίες να πάρει μπρέικ από το 0-40 με την Μαρία να κάνει την ολική ανατροπή και να κρατάει ένα σημαντικό γκέιμ!

Στο δέκατο γκέιμ του σετ, η Κουντερμετόβα απείλησε το σερβίς της Σάκκαρη έχοντας ευκαιρία για μπρέικ με την Ελληνίδα αθλήτρια, να σώζει το μπρέικ και τελικά να φτάνει στη νίκη με λάθος της Ρωσίδας! 2.35 λεπτά διήρκησε το ματς!

Η Σάκκαρη έκλεισε με 25 γουίνερς, 35 αβίαστα λάθη 3 μπρέικ και ποσοστό κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς 76%!

Η Κουντερμετόβα είχε ποσοστό 63%, 33 γουίνερς, 45 αβίαστα λάθη, εκ των οποίων πολλά ήρθαν με το μπάκχαντ και μόλις ένα μπρέικ.

Πρόκριση για Μπούζκοβα

Η Μπούζκοβα θα είναι αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά. Η Τσέχα προκρίθηκε μετά από μόλις 25 λεπτά κόντρα στην Καλονκάγια, η οποία στο 5-2 ανέφερε πως δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.

Η Ρωσίδα, έδειξε από την αρχή του ματς, πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς μέχρι το 5-2 είχε δεχτεί τρία μπρέικ ενώ πήγαινε πολύ νωχελικά στις φάσεις. Τελικά ο τραυματισμός της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.