Τσιτσιπάς: “Περήφανος για την εβδομάδα που είχα” (pic)

Το Οχάιο τελικά δεν έφερε χαμόγελα στον Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλε.

Στην αποκάλυψη πως δεν άγγιξε το κινητό του για 8 ημέρες προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος τόνισε: “ Είναι εντυπωσιακό το πως οι ρυθμοί της ζωής επιβραδύνονται όταν δεν είσαι εκτεθειμένος σε διεγερτικές ουσίες, μηχανές ντοπαμίνης σαν κι αυτή”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τσιτσιπάς:

«Είμαι περήφανος γι’ αυτή την εβδομάδα. Δεν άγγιξα το κινητό μου για πάνω από 8 μέρες, γιατί ένιωσα πως το χρειαζόμουν αυτό. Είναι εντυπωσιακό το πως οι ρυθμοί της ζωής επιβραδύνονται όταν δεν είσαι εκτεθειμένος σε διεγερτικές ουσίες, μηχανές ντοπαμίνης σαν κι αυτή.

Είχα μερικές μεγάλες μάχες να υπομείνω. Αρκετό τρέξιμο και αρκετός αγώνας. Μέρα και νύχτα. Εκεί έξω να παλεύω με το “σπαθί” μου.

Θα ήθελα να συνεχίσω ευχαριστώντας την ομάδα μου, που τις δυο τελευταίες μέρες με έκανε να αισθανθώ σα να είμαι ξανά 6 χρονών. Τόσο αγνά και καθαρά. Ξεχειλίζω από όμορφα συναισθήματα. Έχοντας άφθονη διασκέδαση εντός και εκτός γηπέδου, βιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και τη ζωντάνια που είχε να μου προσφέρει ο Χόλγκερ Ρούνε με τις επιστροφές-ρουκέτες ενός Βίκινγκ! Τι υπέροχο παιδί!

Το Μέισον είναι ένα ήσυχο και ξεχωριστό μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ ενωμένοι και στοργικοί, είναι ωραίο να το βλέπεις!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.