Τζιρόν-Τσιτσιπάς 1-2: Πέρασε στα ημιτελικά της Μαγιόρκα

Σε ένα ματς που κράτησε περίπου δυόμιση ώρες, ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Αμερικανού Τζιρόν με 2-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP στη Μαγιόρκα.

Λίγες ώρες πριν μάθει το σταυροδρόμι του για το Wimbledon (Παρασκευή 12:00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε δύσκολα του Αμερικανού (ν.67 στην Παγκόσμια Κατάταξη) με 2-1 σετ σε παιχνίδι που κράτησε σχεδόν 2,5 ώρες (6-7, 6-4, 3-6).

Ήταν ο προημιτελικός του ATP της Μαγιόρκα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κάμπτει την αντίσταση του Τζιρόν και στο δεύτερο ματς που βρέθηκαν αντιμέτωποι. Την πρώτη ήταν στον προημιτελικό του Ακαπούλκο (2-0 τότε). Έτσι ο Τσιτσιπάς θα συνεχίσει στο τουρνουά της Μαγιόρκα.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ στο οποίο με σκορ 7-5 έκανε το 1-0 (7-6 στα γκειμ) ανατρέποντας την κατάσταση όταν ο Αμερικανός φεινόταν πως έχει το πάνω χέρι με αποτέλεσμα στον winner του Τσιτσιπά να μη μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Στο δεύτερο σετ, ο Τζιρόν επικράτησε με 6-4 εκμεταλλευόμενος το σερβίς του αλλά και τα αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά που αυξήθηκαν σε σύγκριση με του πρώτου όταν και ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς.

Το τρίτο σετ ήταν για γερά νεύρα μέχρι το 4-3. Ήταν το σημείο που ο Έλληνας πρωταθλητής συγκεντρώθηκε και έφτασε στη νίκη με ωραίο τένις για το 6-3 που του έδωσε και την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Μπονζί τον οποίο έχει νικήσει στην μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Χάλε. Έτσι συνεχίζει με καλή ψυχολογία λίγες μέρες πριν το κορυφαίο Grand Slam της σεζόν που θα παρακολουθήσετε από τα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.