Τα συγχαρητήρια στην Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη γράφει ιστορία για το ελληνικό τένις και ΕΦΟΑ, Νίκος Δένδιας και Γιώργος Μαυρωτάς εξέφρασαν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο της.

Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στα ημιτελικά ενός grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Αναλυτικά:

Γιώργος Μαυρωτάς:

“Ταχύτητα, αντοχή, δύναμη, ψυχραιμία, στρατηγική. Δεν βλέπω πλέον ποιά μπορεί να τη σταματήσει… Μπράβο Μαρία Σάκκαρη συνέχισε να μεγαλουργείς!”.

ΕΦΟΑ:

«Το Ελληνικό Τένις, σημαδεύοντας τον Ελληνικό Αθλητισμό, γράφει ιστορία και προδιαγράφει τη συνεχή και λαϊκή παρουσία του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους 4, η Μαρία Σάκκαρη στους 4 και η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη στους 16 junior’s, σηματοδοτώντας το μέλλον. Και βλέπουμε τη συνέχεια. Στους 24 καλύτερους Αθλητές/τριες του κόσμου βρίσκονται 3 Ελληνόπουλα, προβάλλοντας τη Πατρίδα μας. Οι νίκες ανήκουν στους ίδιους και στις Οικογένειές τους. Δεν μπορεί κανένας να οικειοποιηθεί τις επιτυχίες τους. Αναυδη ολόκληρη η Ευρώπη και η Παγκόσμια Οικογένεια του Τένις παρακολουθούν τους Αθλους των Ελλήνων Αθλητών/τριών. Το μετάλλιο στο Τόκυο φαντάζει πραγματικότητα, μαζί με την Ελληνική Σημαία να κυματίζει περήφανα. Ενα μεγάλο μπράβο! Στους Στέφανο, Μαρία και Μιχαέλα.

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ».

Νίκος Δένδιας:

 «Πρώτη Ελληνίδα τενίστρια η Μαρία Σάκκαρη που πέτυχε να προκριθεί στους 4 ενός τουρνουά Grand Slam. Συγχαρητήρια Μαρία και καλή επιτυχία στον ημιτελικό!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης