Σάκκαρη: Συνεχίζει να γράφει ιστορία (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Roland Garros 2021. H κορυφαία ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και γράφει την δική της ιστορία.

Το Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA βρίσκεται σε εκπληκτική σωματική και πνευματική κατάσταση και δείχνει ικανή να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα.

Η Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν απέναντι στην νικήτρια της διοργάνωσης το περασμένο έτος, Ίγκα Σφιόντεκ και πήρε το εισιτήριο για την τελική τετράδα του παρισινού event.

H Ελληνίδα αθλήτρια επιβλήθηκε της 19χρονης Πολωνής με 6-4, 6-4, παίζοντας τένις πολύ υψηλού επιπέδου στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ο αγώνας διήρκησε 1 ώρα και 31 λεπτά.

Το Νο17 του ταμπλό άσκησε τεράστια πίεση στην Σφιόντεκ, έχοντας πολύ δυνατά χτυπήματα, αλλά και εξαιρετικές επιστροφές. Διαχειρίστηκε ψύχραιμα τις καθοριστικές στιγμές της αναμέτρησης και εξουδετέρωσε όλα τα όπλα της αντιπάλου της, πραγματοποιώντας μεθοδευμένες επιλογές.

Στις “4” του παρισινού event θα αντιμετωπίσει την 25χρονη Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, Νο33 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Οι δύο αθλήτριες έχουν αναμετρηθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν, με την Τσέχα να βγαίνει νικήτρια στην συνάντηση αυτή.

Η 25χρονη τενίστρια είχε πολύ καλό πρώτο σέρβις (29/35, 83%) στον σημερινό αγώνα (9/6) απέναντι στο Νο9 του κόσμου, ενώ έβγαλε και πέντε άσσους. Πραγματοποίησε 24 ατομικά λάθη και δύο double fault στο σερβίς της, όσα και η Πολωνή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σφιόντεκ κάλεσε ιατρικό time out στην αρχή του δεύτερου σετ (η Σάκκαρη βρισκόταν μπροστά στα game με 2-0). Η Έλληνίδα, Νο18 του κόσμου έδειξε χαρακτήρα δεν επηρεάστηκε και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.