Σπύρος Ζαννιάς: Το καλύτερο 20ήμερο του Ελληνικού Τένις το Μήνα Απρίλιο του 2021!

Πάμε για Ολυμπιακό Μετάλλιο στο Τόκιο, με Στέφανο και Μαρία!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάκτησε το Μόντε Κάρλο, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στο 19 κόσμουκαι η Μιχαέλα Λάκη κατάκτησε το J1 στη Φιλιππούπολη, φθάνοντας στο τοπ 25 σταJunior’s!

Το Ελληνικό Τένις μεγαλουργεί. Όμως το σπουδαιότερο είναι η παρουσία και άλλων Αθλητών/τριών σε Διεθνή Πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις, όπως οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Θοδωρής Μητσάκος, Δήμητρα Παύλου και άλλων που αγωνίζονται πλέον στο Διεθνές Τένις.

Είναι σημαντική η προσφορά των Οικογενειών τους και των Προπονητών τους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία για το Ελληνικό Τένις.Είναι σημαντική επίσης η προσφορά της Ομοσπονδίας και των Σωματείων-Μελών της, με την αμέριστη στήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας, της Tennis Europe, με όλα τα Διεθνή Πρωταθλήματαόλων των κατηγοριών, που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια, καθώς και των χορηγών όπως οι επιχειρηματίας Παντελής Σαπουνάκης, Wilson, Avance, Avis, Prodea, 3E,Vechro, LoQo, Emmetropia, Civitel Hotels και άλλων αφανών φίλων του Τένις.

Οι νίκες και οι διακρίσεις ανήκουν στους Αθλητές/τριες! Οι επόμενοι μήνες, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο θα έχουν και άλλες εκπλήξεις. Σπύρος Ζαννιάς Πρόεδρος Ολυμπιακής Προετοιμασίας Αντιπρόεδρος Tennis Europe


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.